به گزارش ایرنا، «ابراهیم رحیمیزنگنه» روز سهشنبه در پنجمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان کرمانشاه افزود: نیم درصد درآمد شهرداری باید بر مبنای تفریق بودجه سال ۱۴۰۰ با حداقل ۲۰ درصد افزایش نیم درصد شهرداری پرداخت شود و اداره کل کتابخانه های عمومی در این خصوص مکاتبات لازم را انجام دهد.
وی در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه کتاب را باید گرامی بداریم، گفت: ما برای هر کتاب باارزش که به دنیا می آید باید جشن تولد بگیریم، لذا جایگاه کتاب بسیار ارزنده است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه در ادامه سخنانش گفت: نشست های تحلیل و بررسی کتاب، نقد کتاب، رونمایی و نمایشگاه کتابهای مناسبتی در کتابخانههای عمومی و ارج نهادن به جایگاه کتاب و اهالی کتابخوان از کارهای بسیار خوب نهاد کتابخانه های عمومی است و ما باید این برنامه ها را نیز در اولویت مسایل فرهنگی ادارات قرار دهیم.
رییس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان کرمانشاه ضمن تبریک فرا رسیدن ایام مبارک دهه فجر گفت: ترمیم و مرمت ساختمان کتابخانه عمومی شهید آوینی باید طبق نظر مشاور و کارشناس در دستور کار قرار بگیرد و فعالیت این کتابخانه نباید قطع شود، این ساختمان نیازمند برآورد هزینه اصولی است.
رحیمیزنگنه، در خصوص منابع ارزشمند کتابخانه شخصی آیت الله نجومی خاطرنشان کرد: کرمانشاه باید شرایط و زیرساخت نگهداری این منابع با ارزش را مهیا کند تا بتوانیم کتابهای ایشان را به کرمانشاه برگردانیم، لذا این مساله خدمت بزرگی به مردم استان و تاریخ کرمانشاه است زیرا این منابع ارزشمند افتخار علمی فرهنگی و هنری ماست.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: به زودی پروژه کتابخانه مرکزی راه اندازی می شود و پیمانکار آن فعالیت تکمیل ساختمان کتابخانه را ادامه می دهد.
«معصومه حسنیخونسار»، با توجه به پیش رو بودن دهه مبارک فجر برخی از برنامه های ترویجی، فرهنگی را برشمرد و بیان داشت: در تمام کتابخانه های عمومی استان جشن پیروزی انقلاب و آذین بندی کتابخانه ها، همچنین نمایشگاه کتاب و سایر برنامه های فرهنگی برگزار می شود.
وی، در خصوص مشکل کتابخانه شهید آوینی در این جلسه گفت: کتابخانه شهید آوینی از قدیمی ترین کتابخانه های شهرستان کرمانشاه است که از لحاظ سازه ای آسیب دیده و برای رعایت جانب احتیاط، اکنون به صورت نیمه تعطیل می باشد و نیازمند توجه تامین اعتبار برای مرمت است.
حسنیخونسار همچنین یادآور شد: در شهرستان کرمانشاه ۲۵ باب کتابخانه عمومی وجود دارد که از این تعداد ۱۸ باب شهری و هفت باب روستایی است. تعداد منابع در ۲۵ باب کتابخانه نیز ۳۸۵ هزار نسخه کتاب است.
در ادامه هر یک از اعضای حقیقی و حقوقی انجمن نکته نظرات خود را در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهرستان کرمانشاه بیان کردند.
شهرستان کرمانشاه با بیش از یک میلیون نفر جمعیت ۵۰ درصد از جمعیت استان را در خود جا داده است.
نظر شما