محمد حسین غلامی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: مزرعههای الگویی گیاه آناناس در شرایط گلخانهای به میزان یکهزار و ۶۰۰ اصله، گیاه اپونتیا در سطح ۱.۵ هکتار در فضای باز و یک مزرعه الگویی پاپایا در سطح سه هزار متر مربع در شرایط گلخانه در منطقه کاکی از توابع شهرستان دشتی کشت شده است.
وی بیان کرد: توسعه کشتهای گلخانهای به دلیل افزایش بهرهوری آب، بازدهی اقتصادی، اثر بخشی در اشتغال و افزایش تولید نسبت به کشتهای فضای باز از ضرورتها و مهمترین برنامههای سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر است.
سرپرست مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: بیشتر گلخانههای این استان بدون هیچ تنوع محصولی به تولید چند محصول خاص مثل خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای اختصاص دارد که این امر منجر به کاهش بازده اقتصادی این فعالیت شده است.
وی با تاکید براینکه بخش باغبانی استان بوشهر به الگوی کاشت و محصولات جدیدتری نیازمند است افزود: در همین ارتباط این مدیریت با همکاری مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر در زمینه تنوع بخشی الگوی کاشت محصولات باغی و سازگاری در زمینه محصولات گلخانهای، گیاهان دارویی و باغهای گرمسیری و نیمه گرمسیری جدید در حال پیگیری است.
غلامی ادامه داد: در راستای آگاهی بخشی و مهارت افزایی کشاورزان و باغداران استان بوشهر با هدف کسب مهارت و دانش لازم نسبت به کاشت و توسعه محصولات جدید باغبانی کارگاههای آموزشی برگزار میشود.
وی افزود: تنوع محصولات باغبانی موجب افزایش بازدهی اقتصادی و ایجاد فرصت برای بهره مندی از حداکثر ظرفیتهای قابل توسعه در بخش باغبانی استان بوشهر خواهد شد.
نظر شما