طرح طبقه‌بندی مشاغل در تمام واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان باید اجرا شود

زاهدان- ایرنا- معاون روابط کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از اجرایی شدن طرح طبقه بندی مشاغل در مجتمع مس چهل کوره نصرت آباد خبر داد و گفت: این طرح باید در تمام واحدهای تولیدی بالای ۵۰ نفر در این استان اجرایی شود.

به گزارش ایرنا اله نظر شه بخش روز شنبه در حاشیه بازدید نماینده مردم شهرستان‌های خاش و میرجاوه و بخش‌های نصرت آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی، عضو هیئت مدیره شرکت صنایع ملی مس ایران و تعدادی از مسوولان استانی از مجتمع مس چهل کوره نصرت آباد، اظهارداشت: اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در این مجتمع تصویب شد و در سریعترین زمان ممکن اجرایی می‌شود.
وی افزود: طبق ماده ۴۹ قانون کار، به منظور استقرار مناسبات صحیح کارگاه با بازار کار در زمینه مزد و مشخص بودن شرح وظایف و دامنه مسوولیت مشاغل مختلف در کارگاه، کارفرمایان مشمول این قانون موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه و یا موسسات ذی‌صلاح، طرح طبقه‌بندی مشاغل را تهیه کنند و پس از تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مرحله اجرا درآورند.
معاون روابط کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: تمام واحدهای صنعتی، تولیدی، خدماتی با داشتن حداقل ۵۰ نفر کارگر، ملزم به تهیه و اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل هستند. همچنین شرکت‌های پیمانکاری تأمین نیرو می بایست با هر تعداد کارگر این طرح را اجرا کنند.
وی اظهارداشت: پرداخت مزد عادلانه و مساوی برای کار مشابه در شرایط کاری یکسان، ایجاد هماهنگی و نظم و سرعت عمل در اداره امور استخدام کارکــــنان و کمک به مدیریت در حل مسائل، پیشگیری از اعمال نظرهای شخصی احتمالی سرپرستان و مدیران، کـــاهش شکایات و نارضــــایتی هاو جلوگیری از تضعیف روحیه کــــارکنان از طــــریق رفع تبعیض بین آنان با تعیین مزد شغل یکسـان برای مشاغل همگـروه و بهبود روابـــط کارکنان و مسئولین سازمان با مشخص شدن وظایف و حدود اختیارات و مسوولیت‌های طرفین از جمله اهداف اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل است.
شه بخش تاکید کرد: اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان صیانت از نیروی کار و یاری رساندن به کارآفرینان و کارفرمایان برای ارتقای بهره وری را از اصول و اولویت‌های مهم اساسی خود می‌داند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha