به گزارش شنبه شب ایرنا، آیینهای جشن میلاد نخستین اختر فروزان امامت و ولایت، حضرت امام علی (ع) با حضور مسوولان دولتی در ایالات پنجاب و خیبرپختونخوا، شخصیتهای مذهبی و نخبگان علمی در خانههای فرهنگ کشورمان در شهرهای پیشاور و لاهور منعقد گردید.
«مهران موحدفر» سرکنسول ایران در لاهور، «جعفر روناس» رئیس نمایندگی فرهنگی ایران «مناظر حسین گیلانی» سرپرست اداره اوقاف ایالت پنجاب، جمعی از شخصیت های اهل تسنن و نمایندگان اصحاب رسانهای در لاهور در این مراسم حضور یافتند.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک میلاد مولای متقیان امام علی (ع) به میهمانان گرامی و محبان آن حضرت اظهار داشت: شخصیت جامع امام علی(ع) الگویی برای همه انسان ها در همه جنبه های زندگی است و ایشان در اخلاق و تربیت، اقتصاد و سیاست، دین و خدا پرستی معلمی برای پرورش همه ماست.
رئیس خانه فرهنگ ایران در لاهور گفت: از آنجایی که ما در کشور ایران همواره برای نامگذاری مناسبت ها از الگوهای اسلامی استفاده می نماییم، روز ولادت حضرت (ع) در ایران روز مرد و پدر نامگذاری شده است که از فرصت استفاده می کنم و این روز را به همه مردان و پدران این جمع تبریک می گویم.
در شهر «پیشاور» نیز به مناسبت میلاد باسعادت مولی الموحدین حضرت امام علی ابن ابیطالب (ع) به همت خانه فرهنگ ایران و با مشارکت "انجمن ادبی کاروان حوا"، محفل شعری به زبان های مختلف از جمله فارسی، اردو، پشتو و انگلیسی با حضور "علی بنفشه خواه" سرکنسول ایران، "مهران اسکندریان" رییس خانه فرهنگی کشورمان در کنار شعرا و نویسندگان ایالت خیبرپختونخوا برگزار گردید.
سرکنسول ایران در پیشاور در ابتدا ضمن ادای تسلیت و ابراز همدردی با مردم پاکستان به مناسبت فاجعه دلخراش حمله تروریستی به مسجد پیشاور و تبریک میلاد باسعادت حضرت علی ابن ابیطالب(ع) و قدردانی از همت بلند خانه فرهنگ ایران در برگزاری این محفل معنوی اظهار داشت: قرابتهای بی شمار فرهنگی موجود، ظرفیت های فراوانی را با تکیه برتاریخ و تمدن مشترک برای دو کشور مسلمان، برادر و همسایه ایران و پاکستان فراهم آورده که همچون پلی مستحکم در روابط آنان می باشد.
اسکندریان، رییس خانه فرهنگ ایران نیز گفت: بدون شک شاعران و نویسندگان متعهد و صداقت پیشه می دانند که پرداختن به سرآمد موضوعات ارزشمند همچون بهانه و افتخار خلقت پروردگار یزدان و نوشتار صفات اهل بیت پیامبر عظیم الشان اسلام (ص)، آلودگی گناه و غباردل را می زداید و قلم را در راه حقیت جویی روان می سازد.
در این مراسم شعرا و مدیحه سرایان با شعرخوانی سرشار از عشق و احساس، به تبیین مقام و منزلت مولود کعبه، شهید محراب به برشمردن صفات و سجایای اخلاقی فخرکائنات حضرت علی علیه السلام ازجمله: شهامت، شجاعت، سخاوت، عدالت، فداکاری، عزت و شرافت، دین داری، مقاومت دربرابرظلمِ ظالمان و غیره و همچنین محبت و ارادت به اهل بیت اطهار(ع) پرداختند.
براساس این گزارش، میلیونها نفر از شیعیان در شهرهای مختلف پاکستان نیز به مناسبت شب ۱۳ رجب در جشن های میلاد امام علی (ع) در حسینیهها و مراکز اسلامی شرکت کردند.
نظر شما