حسین طاهری فرد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: در همین رابطه میزان تسهیلات معرفی شده مشاغل خانگی حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در ۱۰ ماهه مورد نظر به بانکهای عامل برای پرداخت به متقاضیان راهاندازی کسب و کار در این بخش، برابر ۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بودهاست.
وی افزود: گسترش مشاغل خانگی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی یکی از بهترین راههای افزایش سطح تولید محصولات و ایجاد اشتغال است که به دلیل ویژگیهای متعدد از جمله عدم نیاز به سرمایهگذاری بالا و امکان فعالیت در محیط خانه با مشارکت اعضای خانواده، طی سالهای اخیر مورد توجه جدی مسئولان استان قم قرار گرفتهاست.
وی ادامه داد: در همین راستا و به منظور افزایش فرصتهای کسب و کار در این حوزه، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت مشاغل خانگی در بخش صنایع غذایی و تبدیلی به متقاضیان با مشارکت شماری از بانکهای استان در دستور کار قرار گرفتهاست.
طاهری فرد گفت: روش درخواست استفاده از این تسهیلات نیز به این صورت است که فرد متقاضی به نشانی اینترنتی سامانه ملی مجوزها مراجعه و منوی مشاغل خانگی را انتخاب میکند، گزینه مورد نظر خود را از مواردی که در آنجا برای صنایع تبدیلی و غذایی وجود دارد همچون بسته بندی گیاهان دارویی، بسته و آماده سازی محصولات باغی و گلخانهای، بسته و آماه سازی سبزیجات و ترشیجات، بسته بندی زعفران، شکر، قند، آماده سازی شیرینی خشک و نان سنتی، انتخاب کرده و در آخر کد رهگیری دریافت میکند.
وی بیان داشت: بعد از دریافت کد رهگیری فرد متقاضی با در دست داشتن آن به بخش مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم مراجعه مینماید، سپس کارشناس ما از منزل مسکونی مورد نظر متقاضی برای انجام فعالیت بازدید و راهنماییهای لازم را به آنان ارائه میکند، همچنین از سازمان غذا و دارو استان استعلام گرفته میشود و پس از طی مراحلی پاسخ آن به بخش مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم داده میشود.
وی ادامه داد: ما در این مرحله پرونده فرد متقاضی را تکمیل و میزان تسهیلاتی را که به او تعلق میگیرد را مشخص میکنیم و طی نامهای فرد متقاضی را به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان معرفی مینماییم، در آنجا مجوز فعالیت مشاغل خانگی برای فرد متقاضی صادر و به بانک برای دریافت تسهیلات تعیین شده تا سقف یکمیلیارد ریال، معرفی میشود.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما