محمدیونس حقانی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: محل ساخت جایگاههای سوخت در مرکز بخش کتیچ، روستاهای محترم آباد و مسکوتان، محور کلدر، روستای خیرآباد، مرکز شهرستان و محدوده ورودی شهر از طرف اسپکه جانمایی شده و باید طی یک فراخوان به افراد واجد شرایط واگذار شوند.
وی افزود: فنوج از طرف کتیچ و متصل به شهرستان قلعه گنج کرمان و فاصله ۱۰۰ کیلومتری حداقل سه جایگاه سوخت در طول مسیر و فنوج به طرف شهرستان لاشار بطول ۸۵ کیلومتر حداقل ۲ جایگاه سوخت و از طرف تنگ سرحه در محور کلدر یک جایگاه سوخت نیاز دارد که در غالب مجتمع خدمات رفاهی با امکانات روز راهاندازی شوند.
سرپرست فرمانداری فنوج گفت: با توجه به اینکه هر خودرو در ماه سهمیه بنزین مشخصی دارد بنابراین ساخت جایگاه عرضه بنزین به منظور رفع مشکلات مردم ضروری است.
وی بیان کرد: افزایش سهمیه نفت سفید مردم فنوج از ۳۴۸ هزار لیتر فعلی به حداقل ۷۰۰ هزار لیتر و بجای توزیع طی۲ ماه از سال، حداقل چهار تا پنج نوبت برای هر خانوار بجای ۱۰۰ لیتر ۲۰۰ لیتر ماهانه در نظر گرفته شود.
حقانی بر حل مشکلات جایگاه سوخت فنوج تاکید کرد و افزود: وزارت نفت در کوتاه مدت تمام نازلها و کارتخوانهای جایگاه سوخت را فعال و در میان مدت نسبت به افزایش سهمیه بنزین اقدام کند و برای بلندمدت نسبت به افتتاح جایگاه سوخت و جایگاه CNG جدید هم اقدامات لازم انجام شود.
وی تصریح کرد: تنها جایگاه تاسیسات گازمایع فنوج نیز با مخزن ذخیره ۴۰ تن فعال است و در ماه در حدود ۲۰۰ تن گازمایع توزیع میشود که با توجه به جمعیت بیشاز ۶۰ هزار نفری و طولانی بودن مسیرها حداقل سه تاسیسات گازمایع در بخش کتیچ، مسکوتان و یک جایگاه جدید گازمایع در مرکز شهرستان نیاز است و سهمیه گازمایع باید ماهانه به بیشاز ۷۰۰ تن افزایش پیدا کند تا شاهد بازار سیاه و قیمت بالا و یا کمبود نباشیم.
سرپرست فرمانداری فنوج ادامه داد: در بحث جایگاه گاز CNG هم شهرستان فنوج به سه جایگاه در مرکز شهر، مرکز بخش کتیچ و روستای مسکوتان محور فنوج به ایرانشهر نیاز دارد که باید ساخته شود.
وی بیان کرد: همچنین توزیع نفت سفید در فنوج در یک مکان مسکونی در حال انجام است که پیشنهاد میشود حداقل یک هکتار زمین برای این امر در ورودی شهر اختصاص یابد و تعداد نازلهای آن از ۲ عدد به ۱۰ نازل به منظور تسریع در کار توزیع نفت سفید افزایش یابد.
حقانی گفت: چنانچه برای ساخت هفت جایگاه سوخت جدید، سه جایگاه تاسیسات گاز مایع و سه جایگاه سی ان جی در شهرستان فنوج مجوز صادر و فراخوان داده شود در کمتر از چهار تا ۶ ماه کل مشکلات حوزه انرژی بدون استفاده یک ریال تسهیلات دولتی با سرمایه گذاری و توان بخش خصوصی حل میشود.
وی با بیان اینکه اراده حل مشکلات و صدور مجوز جایگاه سوخت، گاز مایع و جایگاه CNG در مسوولان دولت مردمی آیت الله رییسی وجود دارد بنابراین مردم چشم انتظار مساعدت مسوولان هستند، تصریح کرد: شهرستان فنوج در بن بست قرار دارد و جایگاه سوخت نیاز اصلی آن است.
سرپرست فرمانداری فنوج گفت: اوایل دهه ۱۳۷۰ یک جایگاه سوخت در شهر فنوج افتتاح شد و نیاز است با توجه به افزایش جمعیت تعداد جایگاههای عرضه سوخت افزایش یابد.
وی افزود: هماینک سهمیه ماهانه شهرستان فنوج ۱۷ تانکر نفتکش ۳۲ هزار لیتری بنزین است و این مقدار قطعا کافی نیست و همیشه مردم برای کمبود سوخت گلایههایی دارند.
افزایش تعداد جایگاههای سوخت مهمترین خواست مردم
امام جمعه موقت اهل سنت فنوج نیز به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این شهرستان در برخی از شاخص های توسعه یافتگی عقب است و نیازمند کار بیشتر توسط مسوولان و همت بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این منطقه است.
مولوی الله بخش قاضی افزود: شهرستان فنوج با ۶۰ هزار نفر جمعیت تنها یک جایگاه عرضه سوخت دارد که نیاز است مسوولان برای حل مشکلات مردم در این زمینه یک اقدام اساسی انجام دهند.
وی بیان کرد: شهرستان فنوج در مرکز شهر به ۲ جایگاه سوخت جدید و در محور فنوج به کتیج و رمشک سه جایگاه سوخت و در محور مسکوتان حداقل سه جایگاه سوخت نیاز دارد.
امام جمعه موقت فنوج با بیان اینکه جایگاه سوخت بخش کتیچ که با سرمایهگذاری بخش خصوصی آماده شده اما هنوز افتتاح نشده اظهارداشت: انتظار داریم از مسوولان که به منظور رفع مشکلات مردم این جایگاه هر چه سریعتر افتتاح شود.
وی تصریح کرد: مردم شهر فنوج به دلیل نبود کارخانه به سایر نقاط کشور میروند و این شهرستان با کمبود امکانات رفاهی مواجه است.
مولوی قاضی با اشاره به اینکه این شهرستان سردسیر و کوهستانی است و مردمانی نجیب و همراه با نظام و انقلاب دارد، جا دارد در خصوص سهمیه نفت توجه بیشتر شود، خاطرنشان کرد: تحویل ۲۰۰ لیتر برای هر خانوار و توزیع نفت در چهار یا پنج ماه پایانی سال مورد تاکید مردم است.
وی گفت: با توجه به اینکه محل توزیع نفت در شهر فنوج در یک زمین و محوطه خانه مسکونی انجام میشود انتظار می رود مسوولان نسبت ساخت این جایگاه در بیرون از محدوده مسکونی و افزایش تعداد نازلهای آن اقدام کنند.
امام جمعه موقت فنوج بر آبرسانی به حداقل ۱۰۰ روستا دچار مشکل کم آبی، آسفالت جاده ۷۰ روستا و اجرای طرح هادی روستایی در ۴۰ تا ۵۰ روستا تاکید کرد و افزود: سفر آیت الله رئیسی رئیس جمهور و وزیران دولت مردمی به شهرستان فنوج میتواند بسیاری از مشکلات را مرتفع کند.
نظر شما