استاندار مازندران: ارتباط مجموعه‌های دانش‌بنیان باید با دانشگاه‌های استان قوی‌تر از گذشته شود

ساری-ایرنا- استاندار مازندران با بیان اینکه نقش و رسالت فرهنگی و اجتماعی اساتید دانشگاه در منظومه مدیریتی استان با رویکرد مسئله یابی یکی از محوری ترین بحث هایی است که باید دنبال شود،‌ گفت: ارتباط مجموعه های دانش بنیان باید با دانشگاه های استان قوی تر از گذشته شود. ‎

به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی پور در جشن طلوع فجر انقلاب که در دانشگاه مازندران برگزار شد، افزود: دانشگاه مازندران توسعه غیر قابل وصفی بعد از انقلاب پیدا کرده است و توانست خروجی های مناسبی را از منظر نیروی انسانی کارآمد داشته باشد.

وی ادامه داد: حضور اساتید برجسته نشانگر این است که دانشگاه مازندران باید در افق آینده انقلاب اسلامی نقش موثرتری از خود نشان بدهد و استان مازندران نیازمند پشتوانه علمی و عملی این دانشگاه برای توسعه پایدار است .

نماینده عالی دولت در استان مازندران با بیان این که تبیین خدمات نظام اسلامی در حوزه آموزش عالی معطوف به سیاست های آگاهانه است، گفت: در زمان دفاع مقدس در روزهای سخت انقلاب این دانشگاه نقش مهمی داشته است چرا که روزهای سخت در انقلاب ما کم نبود که برای نسل جدید بیان نشد و برای نگهداری از انقلاب هزینه های زیادی را پرداختیم که باید روشنگری شود.

حسینی پور افزود: قبل از انقلاب طبقه خاصی به مراکز دانشگاهی ما راه پیدا می کردند ولی امروز رتبه های تک رقمی کنکور ما فرزندانی از روستاها هستند که این یعنی عدالت آموزشی و علمی و همچنین رد پای روستاییان و نجیب زادگان در ارتقا علمی استان و کشور غیر قابل انکار است.

وی ادامه داد: توجه نظام اسلامی به ویژه رهبر معظم انقلاب به تکریم جامعه علمی و دانشگاهی و تاکید بر امر دانایی محوری و حل مسایل کشور بر مدار دانشگاه نشان از این دارد که انقلاب اسلامی در گام دوم محوریت اصلی توسعه همه جانبه کشور را بر مدار دانشگاه ها قرار داده است.

استاندار مازندران: ارتباط مجموعه‌های دانش‌بنیان باید با دانشگاه‌های استان قوی‌تر از گذشته شود

رییس شورای اداری استان مازندران تصریح کرد: این امر سبب شد در طلیعه سال جدید بر اساس موضوع دانش بنیان کردن تمام تولیدات کشور که انقلابی را ایجاد خواهد کرد، قرارگاه دانش بنیان را در بالاترین رده اجرایی استان تشکیل بدهیم و رییس دانشگاه مازندران را به عنوان دبیر این قرارگاه انتخاب کردیم و هفت کارگروه ذیل این قرارگاه با حضور روسای دانشگاه های استان تشکیل شد.

حسینی پور با بیان این که در یک سال اخیر پروژه های مهمی در اختیار دانشگاه های استان قرار گرفت و از ظرفیت دانشگاه های استان که ظرفیت فوق العاده است در پروژه های استان استفاده کردیم، افزود: در گام دوم انقلاب تاثیرات این اقدام را در دو سه سال آینده خواهیم دید . اگر دبیرخانه این قرارگاه را در دانشگاه مازندران قرار دادیم برای کمک دانشگاهیان به حوزه اجرایی استان بوده است.

وی یادآور شد :جوانان تحصیلکرده در استان مازندران بیشترین آمار بیکاری را تشکیل می دهند که باید این موضوع مورد پرسش اساتید دانشگاهی ما قرار گیرد که چرا در مدیریت اجرایی استان از این جوانان نتوانستیم بهره بگیریم و امروز با مشکل نیروی انسانی مواجه هستیم که بخش اعظمی از نیروی ماهر انسانی از استان مازندران خارج می شوند و به سایر استان ها می روند.

استاندار مازندران: ارتباط مجموعه‌های دانش‌بنیان باید با دانشگاه‌های استان قوی‌تر از گذشته شود

وی با بیان اینکه نقش و رسالت فرهنگی و اجتماعی اساتید دانشگاه در منظومه مدیریتی استان با رویکرد مساله یابی یکی از محوری ترین بحث هایی است که باید دنبال شود،‌ افزود: رابطه تعامل حداکثری بین دانشگاه و حوزه اجرا می بایست ایجاد شود تا مجموعه تفکرات دانشگاه های استان را مردم در سراسر استان مازندران ببینند و اگر این رابطه با ظرافت های خاص خودش برقرار نشود نمی توانیم در رویکرد مدرنیته که در کشور در حال رخ دادن است و موضوع دانش بنیان به عنوان یکی از محوری ترین مساله کشور توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده است نمی توانیم با سایر استان ها رقابت کنیم.

استاندار مازندران اظهار کرد :ارتباط مجموعه های دانش بنیان باید با دانشگاه های استان قوی تر از گذشته شود، چرا که می توانیم در حوزه دانش بنیان فرصت های جدید ایجاد کنیم و کارخانه علم و فناوری در مازندران در آینده نزدیک احداث خواهد شد و دانشجویان استان مازندران باید همزمان با تحصیل در کارخانه های علم و فناوری فعالیت نمایند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha