«روایت ناتمام سیما» راوی تیغ دو لبه فضای مجازی

گرگان- ایرنا- «روایت ناتمام سیما» یکی از فیلم‌های اکران شده سومین روز جشنواره فیلم فجر در گرگان است که به اعتقاد بینندگان تیغ دو لبه فضای مجازی را در مثلث شهرت، بی‌آبرویی و نشر اکاذیب رنگارنگ در ملودرامی اجتماعی عرضه کرده است.

به گزارش ایرنا، علیرضا صمدی کارگردان این فیلم با ریزبینی میان قشر تحصیلکرده، مرفه و فقیر که همواره درگیر فضای مجازی، آسیب‌ها و فواید آن هستند رفته که در مسیر آن گاهی به شهرت و حتی بی‌آبرویی می‌رسند.

اصلی ترین برگ برنده روایت ناتمام سیما مضمون آن از دل جامعه است که با انتخاب متن، صحنه و بازیگرهای مناسب، فضای مجازی و ثمره مثبت و منفی آن را همانند دومینویی به مخاطبان منتقل کرده که از همان اول روایت، مخاطب پله پله با کارگردان پیش می‌رود.

این فیلم علیرضا صمدی، روایت استاد دانشگاهی موفق به نام «دکتر آرش سمین» است که در دام شهرت، ثروت و بی‌آبرویی در فضای مجازی افتاده و نامزد سابقش سیما که حالا راننده تاکسی اینترنتی است ناخواسته شرایط خانوادگی آرش را دستخوش تغییر می‌کند.

سخت‌گیری این استاد دانشگاه با یکی از دانشجویان دخترش منجر به نشر اکاذیب توسط این دانشجو در فضای مجازی و در نهایت از هم پاشیدن یک خانواده و گره خوردن دوباره زندگی آرش و سیما به یکدیگر می‌شود و در ادامه اتفاقاتی را در کنار اوج شهرت، سقوط از شهرت و بی‌آبرویی رقم می زند.

یکی از نقاط قوت فیلم روایت ناتمام سیما طراحی لوکیشن شروع داستان با صحنه ای در سالن همایشی بزرگ و گفتن سخنان انگیزشی منجر به ۲ میلیونی شدن پیج استاد «آرش سمین» است کرد که اغواگری فضای مجازی را برای مخاطبان مجسم کرده و تماشاگران را آماده ارتباط‌گیری با فواید و آسیب‌های دنیای مجازی با بازی تاثیرگذار حامد کمیلی، غزل شاکری، آزاده صمدی و مهران احمدی می‌کند.

دیالوگ‌های فیلم هم به خوبی نشان می‌دهد که شخصیت‌های داستان قربانی فضای مجازی هستند که برای نمونه می‌توان به سکانس‌های پایانی فیلم و جدایی عاطفی آرش و همسرش لاله، گروگانگیری برای انتقام، زندانی‌شدن برادر سیما و اخراج وی از دانشگاه اشاره کرد.

سکانس‌های فیلم به خوبی شخصیت اول مرد فیلم را مردی محکم، مشهور، ثروتمند، دانشگاهی، فعال در فضای مجازی، عاشق و شخصیت اول زن را فردی آرام، ساده و بدور از حاشیه نمایش می‌دهد ولی مشت شخصیت سیما بعد از دیالوگ‌های برادرش مرتضی و هنگام صحبت با پسر عمویش باز می‌شود و مخاطب آسیب به این دختر آرام داستان را حس کرده و او را در سیلاب پرتلاطم زندگی گرفتار می‌بیند.

ساخت این فیلم به واقعیت آسیب‌های پنهان فضای مجازی پرداخته که جسارت خوب و قابل تحسین کارگردان را نشان می‌دهد.

یکی از بینندگان گلستانی پس از اکران این فیلم در پردیس سینمایی کاپری گرگان به ایرنا گفت: فیلم روایت ناتمام سیما ملودرامی اجتماعی است که به خوبی مخاطب با آن ارتباط برقرار می‌کرد و مشکلات جامعه از جمله آسیب‌های فضای مجازی در این فیلم به خوبی بیان شد.

علیرضا نادمی افزود: استقبال به نسبت خوبی از این فیلم در جشنواره شد و مخاطبان را تا انتهای فیلم مجذوب خود کرد.

راحله حصاری یکی دیگر از مخاطبان جوان این فیلم هم به ایرنا گفت: موضوع فیلم مورد علاقه من مخاطب بود که در جامعه امروز یکی از مباحث مهم و کلیدی است.

وی افزود: در این فیلم مخاطب با هاله‌ای از ابهامات روبرو می‌شود که همین ابهامات باعث عدم تاثیرگذاری بیشتر فیلم شده است.

وی بیان کرد: تا انتهای فیلم منتظر ابتکاری از سوی فیلمساز بودیم ولی متاسفانه این فیلم چندان موفقیتی در جذب مخاطب نداشته است.

فیلم سینمایی «روایت ناتمام سیما» به کارگردانی علیرضا صمدی و با بازی آزاده صمدی، حامد کمیلی، غزل شاکری، مهران احمدی، مسعود کرامتی، مریم سعادت، دانیال نوروش، محمد حیدری، مهسا باوفا ساخته شده است و علیرضا صمدی، مجید رضابالا، امیر موسوی، کارن همایونفر، مهرداد میرکیانی، امیرحسین قدسی، نازنین توسلی، امیر حاتمی، حسن صفری و مریم مجد ازعوامل این فیلم هستند.

علیرضا صمدی کارگردان و فیلمنامه نویس متولد ۱۳۶۸ تهران است که تاکنون فیلم هایی از جمله «بی‌نامی و صحنه‌زنی» را ساخته از جمله فیلمسازان جوان چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر به شمار می‌رود که فیلمی ملودرامی اجتماعی را در این جشنواره ارائه کرده است.

فیلم‌های شماره ۱۰، جنگل پرتقال، چرا گریه نمی‌کنی؟، هایپاور، هفت بهار نارنج، روایت ناتمام سیما، در آغوش درخت، آنها مرا دوست داشتند، یادگار جنوب، بعد از رفتن، سرهنگ ثریا، پرونده باز است، کاپیتان، هوک، غریب، آه سرد و عطرآلود به عنوان فیلم‌های جشنواره فجر در گرگان اکران می‌شود.

استان ۲ میلیون نفری گلستان با ۱۴ شهرستان هشت سینما و ۱۴ سالن نمایش دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha