به گزارش خبرنگار ایرنا علی اکبر محرابیان عصر پنجشنبه ادامه داد: برای شهرهای شمال کرمان از محل دریا تامین آب میکنیم و امروز عملیات اجرایی به کرمان رفسنجان و شمال استان آغاز شد که در سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری میرسد.
وی همچنین با اشاره به عملیات انتقال آب از سد جیرفت به شهرهای جیرفت و عنبرآباد و در مراسم افتتاح تصفیه خانه آرسنیک جیرفت گفت: آبررسانی به جیرفت و عنبرآباد مورد پیگیری های مرتب مسئولان و نمایندگان این ۲ شهرستان بوده است و امیدواریم امروز مقدمهای برای اجرای طرح در کمترین زمان ممکن شود و آب تحویل مردم شود زیرا شیرینی آن وقتی حس میشود که مردم از این آب بهرهمند شوند.
محرابیان افزود: ردیف و تخصیص اعتبار برای این طرح ضعیف بود و امیدواریم برای سال آینده با پیگیریها تقویت شود.
طرح آبرسانی به جیرفت امسال هم تخصیص اعتبار می گیرد
وی اضافه کرد: البته پیگیری میکنیم از ردیفهای متمرکز وزارتخانه، اعتبار خوبی در امسال هم تخصیص یابد تا طرح سرعت بیشتری پیدا کند.
شرایط تقویت برق جیرفت
وزیر نیرو درباره شرایط تقویت برق شهرستان جیرفت گفت: تلاش میکنیم تا قبل از اوج گرما و پایان اردیبهشت پست جدید و دائم راهاندازی شود تا شاهد قطعی احتمالی برق نباشیم.
وی اضافه کرد: با ساماندهی رودخانه شور جیرفت هم کاملا موافق هستم و در چارچوب حدنگاری رودخانه می تواند انجام شود؛ مازاد حد حریم و زمین هایی که آزاد می شود می تواند مورد بهرهبرداری و بخشی از آن در اختیار دستگاهها قرار گیرد.
محرابیان همچنین در پاسخ به مطالبات مطرح شده تاکید کرد: برق رسانی به معادن را نیز پیگیری می کنم و وزارت صمت عملیات را آغاز خواهد کرد.
تخصیص اعتبار به آبرسانی به جیرفت افزایش یابد
به گزارش ایرنا پیش از سخنان وزیر نیرو، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس هم در این مراسم گفت: آرسنیک آب در شهر جیرفت تا ۱۰ برابر حد مجاز بود که با راهاندازی تصفیهخانه این مشکل رفع شد.
ذبیحالله اعظمی افزود: طرح بزرگ انتقال آب به جیرفت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه خواهد داشت که تخصیص ها باید برای این طرح افزایش یابد زیرا به چاه های تامین آب شهر نمی توانیم دست بزنیم و زودتر باید آب به شهر برسد.
وی یادآور شد: بند فرعی نجف آباد به منظور کشاورزی است که ۱۵ سال متوقف شده بود و با همت وزیر نیرو راه اندازی شد.
اعظمی خواستار ساماندهی رودخانه شور شد که از ۲ تا پنج متر ارتفاع بالاتر از سطح شهر پیدا کرده است و در بارندگی های شدید تهدید خواهد بود.
وی ادامه داد: قرار شد وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو هر کدام نیمی از هزینههای تامین برق معادن را برعهده بگیرند.
امام جمعه جیرفت هم در این آیین گفت: یکی از ابر بحران ها که در کشور کم و بیش با آن مواجه هستیم کمبود آب است.
حجتالاسلام میثم تارم افزود: در روستاهای جیرفت مشکلاتی داشتیم که با همت آبفا و سپاه بسیاری از مشکلات حل شد.
وی اضافه کرد: امیدواریم با تسریع در انجام طرح آبرسانی از طریق سد جیرفت بسیاری از مشکلات مردم در شهر و روستا حل شود.
تارم با اشاره به حل موقت مشکل کمبود برق در منطقه سرجاز جیرفت اظهار کرد: صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان مشکلاتی در حوزه برق دارند که امیدواریم حل شود.
وی ادامه داد: انتقال آب هلیل به دیگر شهرها، خاصیت و اثر خود را عملا از دست داده، طرح تا اندازهای متوقف شده که امیدواریم با تدبیر استاندار و وزیر مدیریت شود.
امام جمعه جیرفت با اشاره به اینکه دولت خدمتگزار را می ستاییم و برای آن آرزوی موفقت داریم گفت: نظام کارهای معجزه آسایی انجام داده و مشاهده میکنیم، روستاها در بخش های برق، آب و جاده متحول شدند و به هیچ وجه قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.
به گزارش ایرنا وزیر نیرو که صبح امروز در رفسنجان عملیات آبرسانی از خط انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان و کرمان را کلید زد به زرند رفت و ضمن افتتاح چند طرح حوزه نیروگاهی و حوزه انرژی، در جنوب استان در جیرفت حاضر شد.
نظر شما