محسن ضامن فر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در تمامی شهرستان های استان شهرک و نواحی صنعتی وجود دارد اما استقبال سرمایه گذاران به حدی بوده که استان در بویراحمد و گچساران با کمبود زمین مواجه شده است.
وی افزود: حدود ۸۷ درصد استان پهنه های جنگلی و مراتع است و در کنار صیانت از مبحث جنگل موضوع هدایت سرمایه گذاران و تامین مکان برای آن ها از اولویت های کاری مجموعه اقتصادی استان است.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با ایجاد شهرک های صنعتی سرمایه گذاران در یک مکان مستقر می شوند و زیرساخت های لازم از جمله آب، برق، گاز و غیره تامین می شود و ضمن کاهش هزینه ها، مناطق جنگلی هم آسیب کمتری خواهند دید.
ضامن فر تاکید کرد: هم اینک تامین زمین برای ایجاد شهرک و ناحیه صنعتی در ۲ شهرستان بویراحمد و گچساران دارای اولویت است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۱ شهرک و ناحیه مصوب در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی در حال واگذاری زمین است.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: علاوه بر ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی ایجاد سوله ها (مجتمع های کارگاهی) توسط شرکت شهرک های صنعتی استان در خود شهرک های صنعتی ساخته می شود و در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و این مهم سبب می شود از سرمایه گذاری حمایت شود.
ضامن فر ابراز کرد: بخش عمده ای از سرمایه سرمایه گذاران صرف ساخت سازه ها، زمین و ساخت و ساز شود و در این صورت سرمایه سرمایه گذار به سمت خرید ماشین آلات و خط تولید خواهد رفت و زمینه مناسبی برای کمک به کار سرمایه گذار خواهد بود.
به گفته مسئولان شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، در حال حاضر ۱۶ مجتمع کارگاهی در سطح استان در مرحله تکمیل و ساخت سوله است و سال آینده نیز حدود ۲۰ واحد کارگاهی در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی استان احداث می شود.
نظر شما