به گزارش ایرنا، در اطلاعیه مرکز اطلاع رسانی فراجا آمده است: راننده متخلف یک دستگاه خودرو سمند، بدون توجه به هشدار ماموران اقدام به فرار در مسیر مخالف آزادراه می کند و پس از طی مسافت طولانی و خطر آفرین برای جانِ رانندگان خودروهای عبوری، در نهایت خودرو متوقف و در بازرسی از آن مقادیری کالای قاچاق کشف وتحویل مراجع قضایی داده شد.
مرکز اطلاع رسانی فراجا یادآوری می کند که رفتار تند و ناصواب ماموران در حین بازرسی اتومبیل و برخورد با سرنشینان نه تنها قابل اغماض و مورد تایید پلیس نیست بلکه نامبردگان جهت بررسی و برخورد انضباطی به بازرسی استان لرستان معرفی شدند.
![اطلاعیه فراجا درباره برخورد انضباطی با ماموران اطلاعیه فراجا درباره برخورد انضباطی با ماموران](https://img9.irna.ir/d/r2/2023/02/12/4/170180793.jpg?ts=1676220865311)
تهران - ایرنا - مرکز اطلاعرسانی فراجا به نقل از فرماندهی استان لرستان اعلام کرد: در پی انتشار کلیپی مربوط به تعقیب و گریز گشت انتظامی با خودرو سواری در محور خرم آباد - اندیمشک در شبکههای اجتماعی، رسیدگی به این موضوع در دستور کار بازرسی استان قرار گرفت.
نظر شما