به گزارش ایرنا، اینکه همه استکبار و بلندگوهایش با همه توان رسانهای و ابزارهای گوناگون متحد شدند تا ملت ایران را از انقلاب و جمهوری اسلامی نا امید کنند بر کسی پوشیده نیست، ساده بگوییم درواقع طی سالهای اخیر همه کسانی که از ملت ایران، کینه داشتند باهم متحد شدند و برای تسخیر ذهنهای جوانان و نوجوانان کشورمان یک امپراتوری رسانهای تشکیل دادند و به بخشی از اهداف خود هم رسیدند اما از آنجا که انقلاب اسلامی با اعتقادات مردم ایران درهمآمیخته شده، زمین زدن چنین انقلابی با بهره گیری از عملیات روانی و دروغپراکنی و تحریف تاریخ، غیرممکن است و این موضوع در توطئه ها و فتنه هایی که گذشت به وضوح ثابت شد.
میدانِ مجازی و سکوت ایرانی های اصیل در این فضای آلوده باعث شده بود که یک توهم عجیبی در صفوف ضد انقلاب بوجود بیاید و تصور کنند جمهوری اسلامی در بحث مقبولیت عمومی دچار مسئله شده است! اینکه میگوییم سکوت ایرانیهای اصیل منظورمان جامعه ایرانی متمدن و با ریشه ای است که حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور برایشان از جان، مهمتر است، این مردم هیچ وقت فراموش نمی کنند که برای پاسداری از کیان مملکتشان، خونِ ۳۰۰ هزار جوان به زمین ریخته شده است یعنی ۳۰۰ هزار خانواده داغدار شدند تا امروز شاهد گورهای دسته جمعی در شهرها و استان ها و همچنین تجزیه کشورمان نباشیم.
ادب و پاکی کلام، شاخصه مهم مردم ایران است و شُعرای نامدار پارسی، مصداق این شاخصه ایرانی ها در جهان هستند.
در فضای مسمومِ سایبری و همان شبکه های اجتماعیِ خارجی که هر کسی با پیج یا صفحه جعلی و فیک میتواند بیاید و با ادبیاتی مستهجن انواع فحاشی و توهین را به اشتراک بگذارد، بی شک جوانان متمدن و متدین ایران در چنین فضایی آن هم با ادبیات غیر ایرانی ورود نمی کنند. جوانان سرزمین پارس، در میدان واقعی و چشم در چشم جهانیان حرفهای خود را به زبان میآورند و این خصوصیت، آنها را از بازیگرانِ تخیلی و متوهم دنیای سایبری متمایز کرده است.
سردمداران ائتلاف رسانهای استکبار اما این سکوت مردم ایران در زمینی که خودِ دشمنان مهیا کردهاند (فضای سایبری) را نشانه تضعیف جمهوری اسلامی قلمداد کرده بودند! محاسبهای کاملا اشتباه...
۲۲ بهمن ۱۴۰۱ یکی از زمینهای بازی ملت ایران بود که طعمِ شادی پس از آشوب را در کامِ دشمنان و بدخواهانِ میهنمان به زهر مار تبدیل کرد.
جشن چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب، به دنیا نشان داد که در ایران حتی نوجوانان هم با نمره ۲۰ در امتحان دشمنشناسی موفق شدهاند.
نکتهای مورد توجه در این جشن باشکوه، علاوه بر حضور دشمنشکن آحاد مختلف جامعه، حضور فعال جوانان و نوجوانانی بود که اصرار داشتند مردم جهان صدایشان را بشنوند.
جشن امسال بسیار متفاوت از جشن های انقلاب سالهای گذشته بود چراکه بچه های ایران تاکیدِ بسیار داشتند تا با خبرنگاران مصاحبه کنند و یک بار برای همیشه به اجانب و مزدوران داخلی و خارجی آنها بگویند « ما کشورمان، رهبرمان و انقلابمان را دوست داریم، دست از سر ما بردارید»
آری، در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ بندرعباس وقتی که در حال تهیه گزارش بودیم جوانان، نوجوانان و حتی پدرها و مادرهایشان به گزارشگران خبرگزاریها میگفتند « با من مصاحبه کن، با من مصاحبه کن» و هنگامی که در مقابل دوربین قرار میگرفتند با قاطعیت میگفتند: اجازه دخالت در کشورمان را نمیدهیم و توهم مجازیِ دشمنان را در واقعیت، میشکنیم.
مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی امسال یک تحلیل کلی داشت و آن عبورِ نسل جوان و نوجوانِ ایران از امپراتوری رسانهای دشمن بود.
جهاد تبیین میگوید: حضور با عظمت ملت ایران در جشن امسال چنان پرمحتوا بود که پرداختن به زوایای مختلف این رویداد بزرگ نباید تنها به یک روز محدود شود بلکه میطلبد فعالان رسانهای گوشه گوشه این حماسه را مورد تحلیل و بازخوانی قرار دهند...
فیلم