به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در نشست خبری که امروز (دوشنبه) به همین مناسبت و معرفی برگزیدگان برگزار شد، «سید رضا سجادی» رییس جشنواره اظهار داشت: هدف اصلی این برنامه شناسایی مدیران موفق و تحول آفرین دولتیف واکاوی فعالیتهای آنان و استخراج معیارها و شاخصهای مطلوب است تا بر مبنای آن الگویی برای سایر مدیران تحولخواه ساخته شود.
رییس اسبق دفتر همکاریهای فناوری ریاست جمهوری گفت: در جشنواره باور داریم که ارائه این شاخصها گامی در مسیر تحقق اقتصاد مردمی و در نهایت سپردن امور به افرادی شایسته تر و پرتلاشتر خواهد بود.
سجادی خاطرنشانکرد: مهمترین رکن توسعه و مهمترین موضوع در پا رفتن یک عرصه علمی در کشور، بازار است که در کشورمان کمتر مورد توجه قرار گرفته است؛ بر این اساس بر آن شدیم تا در این جشنواره به معرفی آن دسته از مدیرانی که بازار در اختیار بخش خصوصی دانشبنیان قرار دادند، بپردازیم.
همچنین «مازیار عطاری» دبیر شورای سیاستگزاری این جشنواره نیز گفت: ماهیت این جشنواره کاملا مردمنهاد است، بهطوری که انجمن خیرین توسعه علم و فناوری ایران و بنیاد تدبیرگران توسعه فردا با سابقه بیش از دو دهه فعالیت اندیشگاهی در آن فعالیت دارند.
وی تصریحکرد: امروز در حوزه دانشبنیان نیازمند حامیان و نهادهای مردمی داریم تا از دانشبنیانها حمایت کنند.
عطاری خاطرنشانکرد: نفرات برتر جشنواره ابتدا توسط کارآفرینان، اساتید دانشگاه، برخی نمایندگان مجلس و غیره معرفی شدند، در مراحل بعدی دبیرخانه جشنواره در زمینه انتخاب نفرات برگزیده پژوهشی مستقل انجام داد و در این مسیر از مشاوره و همکاری اندیشگاه سیاستگزاری ایران (سنا) و دیگر موسسههای اندیشگاهی بهرهمند شد.
وی ادامهداد: در حقیقت، برگزیدگان از نفرات و مدیران ممتاز دولتی هستندکه عرصه را برای فعالیت بخش خصوصی و سپردن کار به دست مردم به خوبی مهیا کردهاند و چنین مدیرانی باید به عنوان الگو معرفی شوند.
دبیر شورای سیاستگزاری نخستین جشنواره مدافعان اقتصاد مردمی بیانداشت: در نخستین دوره این جشنواره حدود ۶۰ نفر به عنوان پدیدههای اقتصادی در ابتدا معرفی و سپس با ۱۰۰ شاخص در سه معیار اصلی «توسعه مشارکتهای مردمی»، «جریان سازی» و «کارآمدی» مورد غربالگری قرار گرفتند که در نهایت چهار برگزیده معرفی شدند.
به گزارش ایرنا، این جشنواره مردمی سی ام بهمنماه در فرهنگسرای «اندیشه» تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما