رضا سیدآبادی شامگاه دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اختلاف از سال ۱۳۷۰ و از زمانی پیش آمد که حدود ۱۰۰ نفر از بازاریان شهر نقاب درصدد برآمدند در حرکتی جمعی زمینی را در بهترین نقطه مرکز این شهر خریداری و اقدام به ساخت بازاری با ۶۰ دهانه مغازه کنند.
رییس شورای حفظ حقوق بیت المال شهرستان جوین در حاشیه نشست این شورا افزود: پس از تهیه زمینی به مساحت سه هزار متر مربع و آغاز ساخت بازار و رسیدن به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی، بروز برخی اختلافات ملکی منجر به توقف اجرای این طرح شده بود.
سیدآبادی خاطرنشان کرد: در این بازه ۳۱ ساله پرونده های متعددی در این خصوص مطرح و در نهایت موضوع به داوری ارجاع شده بود، اما بعد از وصول نظریه داوری نیز اختلافات همچنان ادامه داشت.
وی گفت: سرانجام و با گذشت بیش از سه دهه، اخیرا با دخالت دادگستری و با تشکیل پرونده دیگری، گزارش اصلاحی صادر و این اختلاف چندین ساله فیصله یافته و ماجرا به سازش منجر شد.
رییس دادگستری جوین اضافه کرد: با توجه به اینکه وضعیت سهامداران و سابقه اختلافات ممکن بود اجرای طرح را با تاخیر مواجه کند، در اسرع وقت بازدیدهایی از مِلک مورد اختلاف صورت گرفته و با حضور طرف های دعوا، وکلای آنان، معتمدان محلی و شهود، صورت جلسه ای تنظیم و محل مزبور تحویل آنان شد.
سیدآبادی گفت: حل این اختلاف کهنه و تکمیل ساخت بازار و راه اندازی ۶۰ مغازه تجاری در مرکز شهر نقاب، بدون شک باعث ایجاد تحولی بزرگ در اقتصاد این شهر شده و فعال شدن ظرفیت های اقتصادی شهرستان جوین را به دنبال خواهد داشت.
شهرستان جوین با بهره مندی از کارخانه پارس فولاد، شرکت ماشینهای الکتریکی و کارخانه اسید سیتریک یکی از قطبهای صنعتی خراسان رضوی به شمار می رود.
'"نقاب" مرکز شهرستان ۵۴ هزار نفری جوین در ۳۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما