۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۵۶
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 85030697
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سخنگوی سازمان ملل: هرچه کمک بیشتری به سوریه شود، بهتر است

نیویورک – ایرنا- استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در پی باز شدن دو گذرگاه مرزی در سوریه از طریق ترکیه برای کمک به زلزله زدگان سوری گفت که هر چه  کمک بیشتری به سوریه شود، بهتر است.

به گزارش ایرنا، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی افزود: شرایط برای کمک رسانی به سوریه مثبت است. خوشحال هستیم که ظرفیت بیشتری در نقاط مرزی برای ارائه کمک به سوریه بدست آورده ایم.

وی تصریح کرد: هر بیشتر کمک های بیشتری برای سوریه دریافت کنیم، بهتر است. دو گذرگاه مرزی جدید باز شده که گام مثبتی است.

دوجاریک در عین حال گفت که هنوز سیاسی کاری در ارتباط با سوریه وجود دارد که ما می خواهیم سیاست کنار گذاشته شود و نیازهای زنان، کودکان و مردانی که بسیار تحت تاثیر این زلزله قرار گرفته اند، در تمرکز قرار گیرد.

سازمان ملل متحد اعلام کرد که نزدیک به ۹ میلیون نفر در سوریه تحت تأثیر زمین لرزه‌های ویرانگر هفته گذشته قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایرنا، سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی همچنین اعلام کرد که آژانس های بشردوستانه طی سه ماه آینده به ۳۹۷.۶ میلیون دلار کمک مالی برای رسیدگی به فوری ترین نیازهای بشردوستانه نیاز دارند.

مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل در امور بشردوستانه، گفت: بیش از یک هفته از زلزله در ترکیه و سوریه می گذرد، مردم زیر آوار جان خود را از دست دادند، خانه ها، مدارس و بیمارستان ها تخریب شدند و آسیب های جبران نشدنی در منطقه و فراتر از آن ایجاد شد.

وی تصریح کرد: این بحرانی با ابعاد عظیم است که آزمونی واقعی برای سخاوت، همبستگی و دیپلماسی جهانی خواهد بود.

دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد: سازمان ملل امروز  یک درخواست کمک بشردوستانه  ۳۹۷ میلیون دلاری برای مردم زلزله‌زده سوریه را آغاز می‌کند که در ۳ ماه آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران در نیویورک گفت ما در مراحل پایانی یک درخواست مشابه برای ترکیه هستیم. 

 اکنون علاوه بر گذرگاه مرزی باب الهوی، گذرگاههای باب السلام و الراعی نیز برای کمک به زلزله زدگان سوریه به مدت سه ماه بازگشایی شده اند.

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۸ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بامداد دوشنبه بامداد ۱۷ بهمن جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که براساس آخرین آمار، شمار جان باختگان این زمین لرزه همچنان در حال افزایش است.

سازمان ملل درباره تخریب نورد استریم برنامه ای برای تحقیق ندارد

سخنگوی سازمان ملل همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا این سازمان در خصوص  افشاگری خبرنگار آمریکایی درباره خرابکاری واشنگتن در خط لوله نورد استریم تحقیق می کند، گفت که سازمان ملل برنامه ای برای تحقیق در مورد تخریب نورد استریم ندارد.

دوجاریک افزود که هیچ اطلاعاتی درباره دلیل این نشت و نیز تاثیرات ان از جمله تاثیرات محیط زیستی آن ندارم.

سیمور هرش، روزنامه‌نگار آمریکایی طی تحقیقی به این نتیجه رسیده است که غواصان نیروی دریایی آمریکا سال گذشته برای تخریب خطوط لوله گاز نورد استریم بمب کار گذاشته اند.

روزنامه‌نگار تحقیقی ۸۵ ساله آمریکایی که سابقه افشاگری در جنگ ویتنام و در خصوص زندان ابوغریب را دارد، در این افشاگری گفته است که انفجار به دستور "جو بایدن"، رییس‌جمهور آمریکا و بوسیله سیا انجام شده است.

به گفته وی، مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در پی گفتگویی فشرده تصمیم گرفتند در این خط لوله گاز خرابکاری انجام دهند.

کاخ سفید این اظهارات را رد کرد و آن را "کاملا تخیلی و نادرست" خواند.

خطوط لوله زیر آبی نورد استریم ۱ و ۲ که برای انتقال سالانه ۱۱۰ میلیارد متر مکعب گاز روسیه به اروپا ساخته شده بودند، در ماه سپتامبر در حادثه ای مشکوک دچار انفجار شدند که روسیه آن را عملیاتی تروریستی از سوی غرب اعلام کرد.

سوئد در ماه اکتبر به دلایل امنیت ملی اعلام کرد تمایلی به انجام تحقیقات مشترک با آلمان و دانمارک در مورد حمله به نورد استریم ندارد.

آلمان به‌عنوان دریافت‌کننده اصلی عرضه مقرون‌به‌صرفه گاز روسیه توسط نورد استریم، ذینفع اصلی این خطوط لوله بود. مسکو نیز در نتیجه این اقدام خرابکارانه صنعتی متحمل آسیب‌های اقتصادی جدی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha