به گزارش ایرنا؛ رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در آیین آغاز به کار این همایش گفت: در این همایش یک روزه ۱۸ نفر از شخصیت های مطرح داخلی و خارجی با موضوع جهاد تبیین به ارائه مقاله و سخنرانی می پردازند.
«محمدنبی احمدی» افزود: در این همایش شخصیت هایی از ایران و کشورهای عراق، لبنان، پاکستان و مصر حضور دارند و در محورهای همایش سخنرانی می کنند.
به گفته وی سخنران ویژه این مراسم آیت الله دکتر «علی رازینی» عضو شورای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور است.
در این همایش «علی السعدی» از عراق با موضوع انقلاب اسلامی ایران و ضد رسانه ها (چهره واقعی و تلاش برای تحریف)، دکتر دلال عباس از لبنان با موضوع جهاد تبیین و تأثیر آن در خنثی سازی توطئه- های غرب علیه ایران، مهندس «عبدالحکیم طنطاوی» از مصر با موضوع جهاد تبیین و نقش مقاومت اسلامی و دکتر «محمد باقر مهدوی از پاکستان با موضوع جهاد توببین و توضیح با توجه به دین و عقلانیت به عنوان چهره های خارجی سخنرانی می کنند.
وی همچنین به حضور شخصیت های برجسته از کشورمان به عنوان سخنران در این همایش نیز نام برد و گفت: در این همایش یک روزه همچنین دکتر «مرتضی آقامحمدی» با موضوع جهاد تبیین یکی از الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، دکتر فاطمه نصیری با موضوع جهاد تبیین در آسیبشناسی معنوی خانواده تراز انقلاب اسلامی، دکتر «احسان نوروزیان» با موضوع تبیین رویدادها و مناسبات تقویم ملی ایران، دروازهای بر تبیین هویت حقیقی ایران در جهان معاصر و دکتر «محمدعلی سوادی» با موضوع راهکارهای مواجه با آسیب های فرهنگ سیاسی به ایراد سخنرانی می پردازند.
دکتر «مجتبی نجفی» با موضوع جهاد تبیین از منظر امام خامنهای (مدظله العالی)، دکتر حسین سلطانمحمدی با موضوع نقش معنویت در تقویت مؤلفههای مقاومت و استکبارستیزی با رویکرد بر اندیشه دفاعی فرمانده معظم کل قوا، دکتر «رحیم امرایی» با موضوع تبیین تعالی بیداری اسلامی در آینه تمام نمای انقلاب اسلامی، دکتر «مجید چهری» با موضوع جُستاری در روش شناسی جهاد تبیین در خطبه حضرت زینب (س) و «سمیه السادات موسوی چراغ آبادی» پیشبینی میزان تأثیر تولید محتوای دیجیتال اسلامی ویژه بازیهای رایانهای از دیگر سخنرانان این همایش هستند.
همچنین در این همایش یک روزه «کوثر لرستانی» با موضوع مؤلفههای جهاد تبیین فرهیختگان در امیدآفرینی و ارتقای فکری جوانان، دکتر «طیبه زارعی» با موضوع جهاد تبیین؛ مبانی نظری و شاخصههای موضوعی آن در اندیشه آیت الله خامنهای و دکتر «امیر مرادی» با موضوع جایگاه شبکه ملی اطلاعات در صیانت فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی در پرتو جهاد تبیین به ایراد سخنرانی می پردازند.
این همایش عصر امروز چهارشنبه با معرفی مقالات برتر به پایان می رسد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما