الله وردی حسنزاده روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مصرف ماهانه خمیر مایه توسط واحدهای نانوایی آذربایجانغربی حدود ۱۰۰ تُن است، اظهار کرد: هم اکنون میزان اختصاص خمیر مایه به نانواییهای استان به کمتر از ۲۰ تُن در ماه رسیده است.
وی دلیل این کمبود را تعطیلی ۲ کارخانهای عنوان کرد که خمیر مایه مورد نیاز نانواییهای آذربایجانغربی را تامین میکردند و افزود: اطلاعی از چرایی تعطیلی این ۲ کارخانه نداریم.
رییس اتحادیه نانوایان ارومیه به جلسه مشترک برگزار شده با سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی جهت تامین خمیر مایه مورد نیاز واحدهای نانوایی استان اشاره کرد و ادامه داد: پیشنهاد شده تا افرادی برای تامین خمیر مایه مورد نیاز مشخص شوند که هنوز این موضوع به تایید نرسیده است.
حسنزاده در پاسخ به اینکه «در صورت کمبود خمیر مایه، چه مشکلاتی گریبانگیر واحدهای نانوایی خواهد بود؟» اضافه کرد: فعلا هیچ مشکلی در پخت نان و کیفیت آنان وجود ندارد و به واحدهای نانوایی نیز اعلام کردیم که در مصرف خمیر مایه صرفه جویی لازم را داشته باشند تا این مشکل رفع شود.
رییس اتحادیه نانوایان ارومیه در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه «اگر به گفته شما کمبود خمیر مایه در پخت و کیفیت نان در آذربایجانغربی هیچ تاثیری نداشته پس برگزاری جلسات جهت تامین خمیر مایه مورد نیاز چه ضرورتی دارد؟» گفت: به هر حال نانواییهای قدیمی و متخصص میدانند که چگونه در مصرف خمیر مایه صرفه جویی کنند و با چه چیزهای جایگزینی این کمبود را تامین کنند؛ تکلیف نانواییهای غیر متخصص هم مشخص است، اگر در این حوزه تخصص نداشتند اصلا چرا وارد کار پخت نان شدند که امروز با مشکل مواجه باشند.
وی تاکید کرد: مشکلات مربوط به تامین خمیر مایه مورد نیاز طی روزهای آتی رفع خواهد شد.
نظر شما