دانشگاه‌های گلستان باید به سمت کارآفرینی حرکت کنند

گرگان - ایرنا - سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: کارآفرینی یکی از مسوولیت‌های اجتماعی دانشگاه‌ها محسوب شده و همه مراکز آموزش عالی استان باید به سمت نقش‌آفرینی در ایجاد اشتغال گام بردارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا علی شاهینی روز چهارشنبه در جشنواره انتخاب کارآفرینان و کارفرمایان برتر گلستان اظهار کرد: دانشگاه‌های استان در کنار توجه به گسترش علم باید به مباحث اقتصادی، اشتغالزایی و کارآفرینی نیز توجه کنند.

وی خاطرنشان کرد: کارآفرینان برتر با وجود مشکلات و تنگناها، میدان کار و فعالیت را ترک‌ نکردند و به‌همین دلیل باید حل مشکلات این افراد را با نگاه ویژه دنبال کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان نیز گفت: کارآفرینان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی هستند که به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در مباحث اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار سال جاری لبیک گفتند.

علی وفایی اظهار کرد: وظیفه داریم در راستای تحقق جهاد تبیین به عنوان موضوع مهم و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب دستاوردهای جمهوری اسلامی را در همه حوزه‌ها به ویژه حوزه اقتصادی به گوش مردم برسانیم.

وی با اشاره به این که تا قبل از انقلاب کمتر از ۷۰ واحد اقتصادی در گلستان فعال بود ادامه داد: فقط در دهه فجر امسال ۴ هزار طرح اقتصادی کوچک و بزرگ در استان افتتاح شد که رساندن این اعداد و ارقام به گوش مردم سبب گسترش دلگرمی آنان به نظام و انقلاب خواهد شد.

وی با تاکید بر این که عادت نداریم همه تقصیرها و کمبودهای موجود را گردن گذشتگان بیندازیم، تصریح کرد: بخش خصوصی نیازمند زیرساخت‌های کامل است اما در گذشته به این بخش در استان توجه زیادی نشده بود.

دانشگاه‌های گلستان باید به سمت کارآفرینی حرکت کنند

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان گفت: تلاش دولت برای حمایت از بخش خصوصی، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی‌ است که در قالب بخشنامه‌ها، شیوه‌نامه‌ها و آئین‌نامه‌ها به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین ظرفیتی که دولت در اختیار بخش خصوصی برای حمایت از تولید در نظر گرفته، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان گفت: وقتی تاکید داریم که دولت و انقلاب ما مردمی است، به پشتوانه کارآفرینان است که توانستند از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، تعهد اشتغال را به صورت کامل محقق کنند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان با بیان این که معتقدیم اقتصاد استان برای رشد و توسعه‌ باید مردمی‌تر باشد، گفت: در مباحث سرمایه‌گذاری، افزایش تولید و درآمد و بازتوزیع درآمد نگاه ما به دستان کارآفرینان است.

وفایی با تاکید بر این که کارآفرینان در کنار توسعه اقتصادی در توسعه اجتماعی نیز نقش بی‌بدیل دارند، اظهار کرد: حل مسائل فقر و آسیب‌های اجتماعی در سایه افزایش تولید و درآمد و اشتغال و رسالت کارآفرینان محقق خواهد شد.

مدیرکل تامین اجتماعی گلستان هم گفت: انتخاب کارآفرینان برتر براساس دستورالعمل سازمانی و اعلام شاخص‌های یازده‌گانه انجام شد، در حالی که معتقدیم در شرایط سخت اقتصادی موجود، تحریم‌های ظالمانه، مدیران کارخانه‌هایی که چراغ تولید را روشن نگه داشته‌اند، همگی برتر و نمونه هستند.

هادی نودهی اظهار کرد: باید قدر کارفرمایانی که به نوعی چرخ اقتصاد گلستان را به جلو می‌برنند، بدانیم و از همه آنان تقدیر کنیم.

دانشگاه‌های گلستان باید به سمت کارآفرینی حرکت کنند

وی ادامه داد: با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، با ایجاد ستاد رفع موانع تولید در این اداره‌کل، از تعطیلی ۲۵۱ شرکت در استان به علت مشکلات تامین اجتماعی جلوگیری شد.

وی خاطرنشان کرد: در گلستان ۴۶ هزار کارگاه صنفی فعال وجود دارد که ۳۳ هزار کارگاه پرونده صنفی دارند و ۲۱ هزار کارگاه مشمول کمک دولت (پرداخت حق بیمه) هستند.

وی با اشاره به بدهی ۵۸۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تامین اجتماعی بابت حق بیمه‌ها، یادآور شد: از این میزان سهم استان ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.

مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان هم گفت: کارفرمایان حلقه مهم تولید، امنیت و اشتغال هستند.

رمضان زینلی اظهار کرد: ۵۱ درصد جمعیت کشور تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند و این جامعه هدف پای آرمان‌های نظام، امام، شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان با بیان این که قبل از انقلاب اسلامی، این استان تنها ۲ بیمارستان تامین اجتماعی داشت، گفت: اما اکنون هشت درمانگاه در کنار آن ۲ بیمارستان مشغول ارائه خدمات هستند و ۶ درمانگاه دیگر نیز در حال احداث است.

دانشگاه‌های گلستان باید به سمت کارآفرینی حرکت کنند

زینلی تاکید کرد: براساس آمارهای موجود سالانه در این استان ۳ میلیون بار مراجعه مستقیم برای دریافت خدمات رایگان و ۷ میلیون بار مراجعه غیرمستقیم از سوی جامعه هدف انجام می‌شود.

در این مراسم از محمدکاظم عطری، علی توکلی‌زاده، عباس صالحی‌اردستانی، فرزاد بشارتی، رضا عابدی و آتا نفس‌وردی به عنوان مدیران شرکت دلند الکتریک، عالیا گلستان، صنایع نورد فولاد، لبنی بشارت، دام و طیور عابد گلستان و یاران بهار گلستان به عنوان کارآفرینان و کارفرمایان برتر تقدیر شد.

۴۱ درصد جمعیت گلستان تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha