هیات‌های مذهبی عرصه ای برای تربیت نسل‌هاست

تهران- ایرنا- رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی از هیات‌های مذهبی به عنوان عرصه‌ای برای تربیت نسل‌های جوان یاد کرد و گفت: هیات‌ها فقط محلی برای عزاداری نیستند.

به گزارش ایرنا از سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام مجید باباخانی امروز چهارشنبه، 26 بهمن در نخستین دوره معرفت و مهارت افزایی هیات و تشکل‌های دینی، سمن‌ها و مجموعه‌های مردم نهاد در آوردگاه تمدنی گفت: هیات های مذهبی کشور به سمت انجام فعالیت‌های فرهنگی، ارائه خدمات اجتماعی و تربیتی و تولیدات رسانه‌ای حرکت می‌کنند. چرا که هیات‌ها تنها محل عزاداری نیستند بلکه عرصه‌ای برای تربیت نسل‌ها به شمار می‌روند.

وی با ارائه گزارشی از وضعیت این دوره های مهارت افزایی اظهار داشت: این دوره با حضور هزار و ۲۰۰ تشکل شاخص در ۱۰ استان کشور در حال برگزاری است. همچنین این دوره به‌صورت مجازی در طول سال ادامه خواهد داشت. البته نخستین دوره با ثبت نام ۵۰۰ تشکل مذهبی و حضور نمایندگانی از استان‌های فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر، خوزستان برگزار می‌شود.

باباخانی با بیان اینکه این دوره با همکاری وزارت ورزش و جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزاری می‌شود، اضافه کرد: توانمندسازی عمومی مسئولان تشکل‌های دینی، مدیران و مربیان مجموعه‌های تربیتی، ایجاد انگیزه لازم جهت روزآمدسازی جریان مدیریت، هیات ها، تشکل‌های دینی، سمن‌ها و مجموعه‌های مردم نهاد (انگیزشی)؛ مهارت افزایی فعالان رسانه‌ای در عرصه هیات‌ها، توجه ویژه به حوزه خواهران؛ شناسایی و به‌روزرسانی مجموعه‌ها و پیدایش زنجیره انسانی از فعالان فرهنگی برای تشکیل لشکر جهاد تبیین؛ بخشی از اهداف برگزاری این دوره محسوب می شود.

وی ادامه داد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هیات و مجموعه‌های فرهنگی باید خودشان را تبدیل به نهادهای اجتماعی کنند که علاوه بر برگزاری مراسم بتوانند در لایحه رسانه‌ای و تربیتی، برنامه تدوین کنند. ما در یک فضای جنگ تمدنی قرار داریم لذا انجام فعالیت‌های فرهنگی، ارائه خدمات اجتماعی و تربیتی و تولیدات رسانه‌ای توسط هیات های مذهبی و تشکل‌های دینی بسیار برای ما اهمیت دارد.

هیات‌های مذهبی عرصه ای برای تربیت نسل‌هاست

دوره معرفت و مهارت افزایی هیات ها در ۱۰ پهنه کشور برگزار می شود که هر پهنه شامل چند استان همجوار است و با استفاده از اساتید استان ها و اساتید ملی، این دوره ها از دو بخش حضوری و غیرحضوری دنبال می شود. هر دوره به صورت مستقل دنبال می شود و تا خرداد سال آینده بخش اول دوره ها ادامه دارد و مسئولان هیات ها پس از شرکت در برنامه های حضوری، وارد یک دوره ۶ ماهه می شوند که به صورت هفتگی بسته های محتوایی را از طریق بسترهای مجازی دریافت می کنند و در پایان مدرکی ارائه خواهد شد که با همکاری مجموعه آموزش های کاربردی سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه دانشگاه سوره خواهد بود.

آموزش های این دوره ها برای مدیران، مسئولان رسانه ها، مسولان بخش تربیتی و مسئولان بخش بانوان هر تشکل خواهد بود که به صورت جداگانه با حضور اساتید برگزار می شود. دوره توانمندسازی ماه برای معرفت و مهارت‌افزایی هیات‌ها و تشکل‌های دینی درآوردگاه تمدنی برگزار می‌شود و به هیات‌هایی اختصاص دارد که ظرفیت اصلی خود را می‌دانند و در جامعه پیرامون خود کنشگری اجتماعی و فرهنگی دارند. این دوره توانمندسازی ویژه‌ مدیران هیأت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی و مسئولان رسانه‌، بخش نوجوان و بخش خواهران هیتت‌ها و تشکل‌ها برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha