احمد نامور روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اینک هزار و ۳۱۱ دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی های استان نصب شده است و در این طرح تلاش داریم تا از عرضه خارج از شبکه آرد و نان و قاچاق این محصول جلوگیری شود.
وی افزود: در این طرح محدودیت خاصی برای خرید نان برای افراد وجود نداشته و قیمت این محصول افزایشی ندارد.
نامور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه طرح نظارت بر صحت و سلامت عملکرد نانوایی های استان در قالب طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در چند هفته گذشته انجام شد گفت: بیش از ۹۸ درصد از واحدهای نانوایی استان در عملکرد صحت دارند و این امر در ارزیابی وزارت اقتصاد و دارایی هم مورد تایید قرار گرفت.
وی گفت: در کمتر از ۲ درصد از نانوایی های استان عملکرد فروش نان و تراکنش کارتخوان ها مطابقت نداشته است که البته این به معنای تخلف نیست، برخی از نانوایی ها نان را به صورت نقدی عرضه کرده اند که این امر تخلف محسوب نمی شود.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی با بیان اینکه فراهم کردن امکان فروش نان به صورت نقدی و بدون کارت بانکی از برنامه های آتی است که اجرایی می شود افزود: دولت، یارانه نانوایی ها یا همان کمک هزینه تولید نان را از ۱۵ درصد به ۳۰ درصد افزایش داده است تا بخشی از افزایش هزینه های دستمزد و خمیر مایه و سایر جبران شود.
وی اظهار کرد: نانوای هایی که مواردی از قبیل ساعات پخت، استفاده ۱۰۰ درصد از کارت خوان و ارتقای کیفیت را رعایت کنند در هر ماه به صورت هوشمند از افزایش سهمیه آرد تا سقف ۱۰ درصد بهرهمند می شوند.
سرپرست غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه در استان هنوز برنامه ای برای افزایش قیمت نان اعلام نشده است گفت: قیمت آرد هم برای تحویل به نانوایی ها تغییر ندارد.
سرانه مصرف آرد و نان در خراسان شمالی ۲ کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری است و مردم این استان نان خورتر هستند.
هر فرد در خراسان شمالی ماهانه ۹.۵ کیلوگرم آرد و نان مصرف می کند که این رقم در کشور ۷.۵ کیلوگرم است.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمالشرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما