عبدالعلی گیوه کی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس تفاهم نامه کشوری برای رفع بیکاری و فقر از محلات کم برخوردار طرح رونق اشتغال و رفع بیکاری در ۱۹ محله کم برخوردار شهرستان اجرا میشود.
وی اظهار داشت: برای اجرای طرح، شناسایی افراد بیکار در محلات کم برخوردار انجام شده که در مرحله اول آموزش مهارت به افراد بیکار و معرفی به شرکت ها و کارخانجات و مراکز کاریابی است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: افرادی که مهارت فنی و حرفه ای دارند و در خانه کار می کنند و در محلات کم برخوردار هستند می توانند تسهیلات دریافت کردند.
وی اضافه کرد: در محلات شهری و روستایی نیز با تشکیل تعاونی، سرمایه های خرد جمع آوری شده و می تواند اشتغال ایجاد کند که این موضوع در دستور کار قرار دارد.
گیوه کی ادامه داد: در روستاها نیز با تشکیل تعاونی ها، از ظرفیت های بخش خصوصی در جمع آوری سرمایه های خرد برای اشتغال استفاده خواهد شد.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: برای اجرای طرح اشتغال، تهیه اطلس نیازهای شغلی کارگاههای مختلف نیز انجام خواهد شد، که در این راستا به کارگیری جوانان در کارگاههای مختلف به کارفرمایان مشوق هایی نیز عطا می شود.
گیوه کی افزود: فنی و حرفه ای نیز با حضور در محلات کم برخوردار آموزش های مهارتی رایگان را نیز به آنان ارائه می دهند.
نظر شما