محمد پذیرا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود یک سال برای انجام پایش لحظه ای کار شده و کار سنجش آلایندگی در بخش های مختلف نظیر آلودگی هوا، صوتی، اشعه ماورای بنفش و امواج الکترومغناطیس کار شده تا اطلاعات هر ۱۵ دقیقه یک بار پایش و جمعبندی آن ساعتی یک بار در اختیار شهروندان و برنامه ریزان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: هم اینک ۱۳۶ ایستگاه و دستگاه سنجش انواع آلاینده های زیست محیطی در مرکز پایش شهرداری مشهد فعال است و تجهیزات پایش در شهر به روزرسانی و تقویت شده است.
رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: نتایج پایش های انجام شده به صورت لحظه ای می تواند مبنای تصمیم گیری در بخشهای مختلف نظیر موضوعات شهرسازی، ترافیکی و همچنین معرفی مناطق با آلایندگی زیاد هوا باشد.
پذیرا افزود: اطلاعات مربوط به پایش های صورت گرفته از طریق پایگاه اینترنتی به آدرس epmc.mashhad.ir با قابلیت به روزرسانی ساعتی برای اطلاع رسانی در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: به روز رسانی و تجهیز مرکز پایش آلایندگی های زیست محیطی هزینه بَر است اما با توجه به اهمیت موضوع این موضوع همچنان در دستور کار قرار دارد .
طبق "سیاهه" آلودگی هوا در مشهد، ۳۳.۱ درصد آلودگی هوای این کلانشهر سهم خودروهای شخصی است.
افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو در کلانشهر مشهد روزانه رفت و آمد دارند و خودروهای دودزا در محیط شهری تا هشت برابر خودروهای استاندارد هوا را آلوده می کنند.
نظر شما