میزان مصرف نمک در نان همدانی ها بالاتر از استاندارد است

همدان- ایرنا- مدیر سلامت و بهداشت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه درصد نمک استاندارد برای نان باید حدود یک درصد باشد گفت: میزان مصرف نمک در نان هم استانی بالاتر از استاندارد است.

به گزارش ایرنا «لیدا رفعتی» روز دوشنبه در نشست اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: کارشناسان بهداشت محیط نظارت مستمری بر نانوایی های استان دارند.

وی افزود: یک هزار و ۸۹۵ واحد نانوایی سنتی در این استان مشغول به فعالیت هستند که سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۹۴۰ مورد بازدید از آنها صورت گرفته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: ۱۳ سیلو و انبار ذخیره سازی گندم در این استان وجود دارد که ۱۰ ماه گذشته ۸۲ مورد بازدید همراه با ۱۲۳ مورد نمونه برداری از سیلوها انجام شده است.

قدرت الله رستمی افزود: بر اساس ارزیابی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، سلامت گندم در حد مطلوب است.

وی تاکیدکرد: با وجود وضعیت مطلوب گندم مورد استفاده در استان اما در فرایند تولید نان موضوع استاندارد سبوس باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: امسال هیچ گونه آلودگی در آرد نانوایی و سیلوها مشاهده نشده است و ویژگی‌های حفظ پروتئین و ویتامین نیز رعایت شده است.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان نیز گفت: دوره آموزشی سواد تغذیه برای ۱۲هزار و ۲۹۸ نفر برگزار شده همچنین از ظرفیت رسانه ها برای گسترش اطلاع رسانی استفاده شده است.

حبیب معصومی از تشدید نظارت بر میزان نمک مورد استفاده در نانوایی ها خبر داد و افزود: در این طرح نظارتی، نظارت ادارات غله و دستگاههای مرتبط بر سیلوها و نانوایی ها ارائه شده است.

وی بیان کرد: جلب مشارکت خیران در راستای تخصیص سبد غذایی مطلوب به اقشار آسیب پذیر صورت گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha