فضا باید برای بیان خواسته های جوانان باز باشد

همدان- ایرنا- قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: فضا در جامعه باید باز باشد تا جوان و نسل امروز بتواند به راحتی سوال ها و انتظارات و خواسته های خود را مطرح کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید احمد زرهانی در اجلاس استانی و آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری نماز در استان همدان و از طریق ارتباط راه دور افزود: باز بودن فضا برای بیان دغدغه ها و ابهامات از سوی جوانان موجب خنثی شدن جنگ ترکیبی دشمن، اعتلای اندیشه ورزی در جامعه و پربار شدن گفتمان انقلاب اسلامی می شود.

وی اظهار داشت: بررسی صورت گرفته نشان می دهد مهمترین علت نار آرامی ها در سال جاری ناشی از شناخت غلطی بود که رسانه ها و شبکه های مجازی دشمن از نسل امروز ایران داشتند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور بر ضرورت حضور مسئولان در صفوف نماز و تقویت تعامل و ارتباط با نسل نو تاکید کرد و افزود: گفت و گو با نسل جوانی که در دامن تبلیغات رسانه ای دشمن گرفتار شده موجب ارائه تصویری روشن از نظام اسلامی برای آنها شد.

زرهانی اضافه کرد: هر یک از مسئولان در هر مقام، منصب و جایگاهی نسبت به آگاه کردن نسل جوان در قالب جهاد تبیین مسئولیت دارند که در این راستا باید به صورت مستمر با حضور در بین دانش آموزان و اقامه نماز در کنار آنها، نسبت به شنیدن درد و دل ها و ابهامات ذهنی این قشر و پاسخ به سوالات آنها اقدام کنند.

وی بیان کرد: بیان سوال های متعدد از سوی قشر جوان جامعه گویای این است که آنها فرصت مطالعه درباره این قبیل مسائل را نداشتند بنابراین باید اجازه درد و دل، بحث و گفت و گو به آنها داده شود و با موعظه های حسنه ابهامشان را برطرف کرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه برای متحول کردن سیمای نماز در استان ها باید تصمیات نو گرفته شود گفت: چگونگی مواجهه رهبری فرزانه انقلاب با دختران نوجوان نشان دهنده این است که باید یک نوسازی در رفتارمان در سطح ملی داشته باشیم که مداخله فرهنگی چاره ساز است.

زرهانی اضافه کرد: برای دستیابی به این موضوع با هدف رفع شبه های موجود، بهره گیری از ظرفیت رسانه ها، ترویج تشکیل میزگردها و کارگروه‌ها، کرسی های آزاد اندیشی با استفاده از توان اساتید حوزه و دانشگاه برای پاسخگویی به سوال های پیش آمده ضروری است.

وی گفت: در اجلاس استانی نماز مولفه هایی نظیر سنجش وضعیت موجود، ارزیابی نقاط قوت و ضعف با هدف بهبود کار، راهکارهای لازم برای افزایش بازدهی کار، چگونگی اقامه نماز در اصناف، دانشگاه‌ها، ادارات، دانشگاههای فرهنگیان، حوزه های کارگری، وضعیت ترویج نماز و مطالعه دوباره ایده ها و واکاوی راهکار در صورت ضعف در ترویج فرهنگ نماز مورد بررسی قرار می گیرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: همچنین اقامه نماز جماعت در مدارس، تناسب وسعت نماز خانه با شمار دانش آموزان نمازگزار، وضعیت تکریم نمازگزار نیز بررسی می شود که در این راستا وضعیت موجود بررسی، مشکلات احصا و برای رفع آنها در شورای اقامه نماز به عنوان «اتاق فکر نماز» چاره اندیشی می شود.

زرهانی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در سطح ملی با آن مواجه هستیم و تاکنون نیز حل نشده حضور کمرنگ مدیران ارشد دستگاه‌های استانی در صف نماز جماعت است هر چند عده ای از مسئولن حضور چشمگیر و الهام بخشی دارند عده ای هم گاهی در صفوف نماز حضور یافته که این حضور تاثیر گذار نیست.

وی گفت: یکی از مسائلی مورد طرح در اتاق فکر و اندیشه آفرینی برای ایجاد رغبت برای حضور در صفوف نماز پیوند خانه و مدرسه و دانشگاه با مسجد است چرا که در صورت اتصال مدرسه و مسجد بسیاری از مشکلات حل خاست.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: همدان نسبت به جمعیت از استان‌های پیشرو در ترویج فرهنگ نماز است و بیش از ۲۹ هزار اثر در سطح ملی به جشنواره «فجر تا فجر» ارسال شده که سهم همدان یک هزار و ۷۰ اثر متعلق به جوانان و نوجوانان است.

زرهانی اضافه کرد: این جشنواره با هدف اینکه آشنایی هر چه بیشتر و ورود نسل نو در مسیر مسجد، اقامه نماز و معارف اسلامی است و همچنین فعال کردن گروه های مختلف مردمی و تاثیر گذار در اجتماع از جمله هنرمندان و صاحب نظران، نویسندگان ، شاعران ، نقاشان و فعالان حوزه فضای مجازی در بحث فعالیت های نماز برگزار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha