به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری جمهوری اسلامی، پناهعلی حسین زاده در جلسه هماهنگی راه اندازی مدارس تخصصی قرآن در سال تحصیلی آتی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم در کشور گفت: اقدامات لازم برای راه اندازی این مدارس در استان در حال انجام است.
معاون فرهنگی و پرورشی استان افزود: در سال تحصیلی آینده تعدادی از مدارس با تغییر رویکرد خود و ایجاد رویکرد جدید حفظ تخصصی قرآن کریم، همراه با نیروهای متخصص این امر شروع به فعالیت خواهند کرد.
وی افزود: این مدارس بصورت هیئت امنایی اداره می شوند و تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی می توانند جزو این مدارس باشند.
این مقام مسئول ادامه داد: دانش آموزان این مدارس علاوه بر برنامه آموزشی معمول مدارس خود، ۶ جلسه آموزشی با رویکرد حفظ قرآن کریم در هفته نیز خواهند داشت.
حسین زاده در پایان گفت: دانش آموزان فارغ التحصیل این مدارس، علاوه بر گواهینامه پایان تحصیلات خود، گواهینامه حفظ قرآن کریم را نیز دریافت خواهند کرد.
مدارس قرآنی به مدارسی اطلاق میشود که در آن دانش آموزان مستعد و علاقمند، علاوه بر برنامه رسمی و ساعات مقرر در جداول مواد درسی دورهها و رشتههای مختلف تحصیلی، حداکثر ۶ جلسه آموزشی در هفته، معارف، شایستگیها و مهارتهای تکمیلی قرآنی را فرا میگیرند.
مدارس دولتی و غیر دولتی در تمام دورههای تحصیلی، با اولویت دوره ابتدایی، میتوانند با رعایت مفاد این آیین نامه و بر اساس دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش نسبت به راه اندازی مدارس قرآنی اقدام کنند. مجوز تاسیس این مدارس برابر ضوابط، به درخواست اداره کل آموزش و پرورش استان و موافقت معاونت پرورشی و فرهنگی صادر میشود.
نظر شما