به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر سیدمحمد پورحسینی روز چهارشنبه در آیین آغاز به کار چهارمین اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور که در مشهد برگزار شد افزود: به توجه به موفقیت آمیز بودن اجرای این سیستم در استانهای مازندران و فارس و پس از جمعبندی نهایی آن، این طرح از سال آینده در سراسر کشور اجرایی و عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: برگزاری سالانه اجلاس روسای دانشگاههای و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور یک فرصت ویژه است تا ضمن برنامهریزی هرچه بهتر برنامههای اجرایی سال آینده در حوزه سلامت را نیز برنامه ریزی کنیم.
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مهمترین برنامههای اجلاس روسای دانشگاههای و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در مواردی همچون برنامه هفتم توسعه، بودجه سلامت در سال ۱۴۰۲، برنامههای پزشک خانواده و فعالیتهای حوزههای آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی خواهد بود.
پورحسینی افزود: همچنین در نظر داریم تا همانند سالهای قبل و حتی بهتر از گذشته تعامل بسیارخوبی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیونهای تخصصی مرتبط با حوزه سلامت از جمله کمیسیون بهداشت و درمان در راستای ارائه خدمات شایسته و در خورشان به مردم برقرار کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این اجلاس گفت: ما باید همواره از آمادگی کامل برخوردار و آسیبشناسی لازم را داشته باشیم تا به سلامت جامعه آسیب نرسد.
دکتر محمد علی کیانی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیتهای همگرا افزود: باید طبق فرامین مقام معظم رهبری و سخنان روسای سه قوه روی موضوع مولدسازی بهطور ویژه کار کرد و بهترین کار ایجاد یک کمیته تخصصی در وزارتخانه، دانشگاهها و دانشکدههاست.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در حاشیه این اجلاس به خبرنگار ایرنا گفت: چهارمین اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور با موضوع طرح پزشک خانواده و سیستم نظام ارجاع به مدت سه روز به میزبانی این دانشگاه در مجتمع شهدای سلامت در مشهد برگزار می شود.
دکتر محمد پهلوان کاشی افزود: در این اجلاس میزگرد، نشستهای گفت و گو و کارگاهای آموزشی برگزار و چالشها و مشکلات حوزه بهداشت و درمان بررسی و راهکارهای پیشنهادی ارائه می شود.
وی ادامه داد: در نخستین روز از برگزاری این اجلاس حدود ۶۸ نفر از روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور حضور پیدا کردند.
نظر شما