داود رجبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درخصوص اخبار منتشر شده مبنی بر خروج ۶۰ هزار میلیارد ریال از منابع بانکی در استان اردبیل اظهار کرد: متاسفانه چندی پیش بعضی از سایتهای خبری استان خبری تحت عنوان " خروج ۶۰ هزار میلیارد ریال از منابع بانکی در استان اردبیل برای خرید و فروش سکه، خودرو و ارز" منتشر کرده بودند که این خبر درست منعکس نشده است.
وی اظهار کرد: با اجرای طرحهای فروش شرکتهای خودروسازی ۶ هزار میلیارد ریال جابجایی منابع از بانکهای تخصصی به بانکهای تجاری در سیستم بانکی استان رخ داده بود که در حال حاضر روند برگشت این منابع آغاز شده و در حال رسیدن به تعادل قبلی است.
دبیر کمیسیون بانکهای عامل استان اردبیل بیان کرد: در ۱۰ ماهه سال گذشته در مجموع ۱۲۸ هزار میلیارد ریال انواع تسهیلات در استان اردبیل توسط بانکهای عامل پرداخت شده بود که این رقم امسال افزایش چشمگیری داشته است.
رجبی با بیان اینکه امسال در این مدت در مجموع ۲۰۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانکهای استان اردبیل پرداخت شده است، اضافه کرد: پرداخت تسهیلات بانکی در این استان در ۱۰ ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۸ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: این تسهیلات در حوزههای مختلف از جمله به واحدهای تولیدی و صنعتی، سرمایه در گردش، طرحهای کشاورزی و گردشگری، اشتغالزایی و وام ازدواج پرداخت شده است.
دبیر کمیسیون بانکهای عامل استان اردبیل ابراز امیدواری کرد پرداخت تسهیلات در سال آینده نیز در استان اردبیل روند روبه رشدی داشته باشد تا علاوه بر اشتغالزایی جوانان، منجر به رونق اقتصادی و توسعه منطقه شود.
دبیر کمیسیون بانکهای عامل استان اردبیل همچنین گفت: در ۱۰ ماه امسال رشد منابع بانکهای استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۸ درصد افزایش داشته است.
رجبی اظهار کرد: سیاستهای پولی کشور در راستای کنترل نقدینگی، ثبات رشد اقتصادی و کنترل چرخه نقدینگی و پولی کشور بوده تا منجر به بهبود وضعیت اقتصادی کشور شود.
نظر شما