به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در این گردهمایی، معاون بازرسی شهرداری تهران گفت: صنعت ساختمان دچار چالشهایی است و ما اینها را لمس میکنیم و میبینیم چه اتفاقهایی میافتد. قسمتی از این چالشها مربوط به حوزه مدیریتی در لایه های بالادستی است که خوب عمل میکنند، اما در لایهها و حلقههای اتصالی که باید به مردم خدمترسانی سالم داشته باشد، نقاط ضعفی وجود دارد.
محمد ذوالفقاری افزود: چه در مباحث ساختاری، برنامهها و کارگزاران اشکالاتی وجود دارد اما افراد دلسوز و توانمندی هستند که تلاش میکنند و باید کمک کنیم تا سیاهنمایی نشود.
وی با مقایسه عملکردها در حوزه صنعت ساختمان در قبل و بعد از انقلاب گفت: میزان ساخت و ساز و سازهها در ایران و افراد متخصص و هوشمند نسل ایرانی که ایران را ساختند در این دو دوره اصلا قابل قیاس نیست. اشکالات زیادی وجود دارد، اما این ما هستیم که باید ایران را بسازیم.
ذوالفقاری تاکید کرد: باید از ظرفیتهای بینالمللی استفاده و تعامل کنیم اما این را بدانیم که فارغ از همه نگاههای سیاسی و اعتقادی هموطن هستیم و برای ایران با هر سلیقهای و نگاهی برای رشد و تعالی آن باید تلاش کنیم.
وی افزود: به زعم کارشناسان کم کاریهایی در گذشته شده و این ارتباطی به دولت خاصی ندارد و در عین حال رشد داشتیم، اما تا رسیدن به نقطه ایده آل و نرمال فاصله داریم.
ذوالفقاری گفت: هفت درصد منابع طبیعی و یک درصد جمعیت دنیا را داریم و این فرصت بسیار مناسبی در اختیار ماست. باید بدانیم چه ساز و کارهایی فراهم کنیم تا افراد خبره به حوزه تصمیمسازی و تصمیمگیری حوزه صنعت ساختمان و عمران متصل شوند و این وظیفه ما و کمک و همدلی ماست و تا زمانی که این همدلی تشکیلاتی رقم نخورد نمیتوانیم کنار هم باشیم. کسانی را انقلابی می دانیم که دلشان با هر طیف و نگاه و تیپ و ظاهری برای این مردم بسوزد.
ذوالفقاری همچنین گفت: شهرداری تهران این ظرفیت و فرصت را در حوزه دانشبنیان، شتابدهندهها و ساختارهای فعال در این زمینه دارد تا بتوانیم زیرساخت لازم را در راستای عمرانی و آبادانی تهران فراهم کنیم.
در این همایش، دبیر سازمان نظام مهندسی استان تهران هم گفت: در دوره جدید هیات مدیره آن ضعف را احساس کردیم و به موضوعی که سالیان سال مغفول بود پرداختیم.
امیدرضا ریاحی افزود: وقتی به ماده ۱ قانون نظام مهندسی کنترل ساختمان میکنیم، نظام مهندسی و مجموع قوانین و مقررات و انجمنها و تشکلات صنفی و حرفه ای در کنار همدیگر قرار می گیرند و در راستای اهداف قانون بتوانند زمینه های ارتقای صنعت ساختمان را رقم بزنند.
وی ادامه داد: ما این حرکت را شروع کردیم و در تعامل با انجمنها و تلاش و رویکردی که در کمیسیون صدور خدمات و روابط بینالملل آغاز کردیم به دنبال گام اول برداشت از رویکردها و صنفهای بینالمللی هستیم تا بتوانیم رویکردهای مدیریتی، فنی و اجرایی را در صنعت احداث تغییر و ارتقا دهیم.
رییس انجمن مدیریت سازهها نیز گفت: با رصد و ارزیابی از مجموعههای تولیدی به این رسیدیم که نیاز داریم جریان متفاوتی جدای از هر جریانی در گذشته ایجاد کنیم و آن چیزی جز هم افزایی در راستای توسعه صادرات محور در بخش کالا و صدور خدمات فنی و مهندسی نیست.
میثاق سلماسی افزود: انجمن در بخش خدمات فعالیت دارد و چهار سال است در حوزه بهره برداری، نگهداری و ترویج آن در راستای افزایش عمر سازههای کشور و ایمنسازی ذینفعان ساختهای کشور فعال است.
نظر شما