ابوالحسن عالی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: نخستین پروژه شامل آب شیرین کن شماره ۲ بوشهر با ظرفیت ۳۵ هزار مترمکعب با اعتبار ۱۲ هزار میلیارد ریال است که منطقه تحت پوشش آن بخشی از شهر بوشهر است.
وی بیان کرد: در پروژه آب شیرین کن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر حجم مخازن آب خام ۱۷۰ هزار مترمکعب، حجم مخازن آب پاک یکهزار مترمکعب، خط انتقال آب هفت کیلومتر و خط انتقال برق این پروژه پنج کیلومتر است.
عالی ادامه داد: دومین پروژه آب شیرین کن ۶ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی وحدتیه و دالکی در شهرستان دشتستان است که با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال احداث شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: تامین آب خام پروژه از محل کانال های آب منطقه و حجم مخزن آب پاک آن نیز ۴۳۲ متر مکعب است.
وی افزود: سومین پروژه نیز طرح آبرسانی شهرستان جم است که سه شهر و روستاهای تابعه را تحت پوشش قرار می دهد و در افق آن پوشش جمعیتی ۱۲۰ هزار نفری مورد توجه قرار گرفته است.
عالی یادآور شد: خط انتقال آب و برق این پروژه آبرسانی جم به ترتیب ۴۲ و ۳۱ کیلومتر است که منبع تامین آب نیز اکنون خط کوثر و در آینده نزدیک آب شیرینکن سیراف - جم خواهد بود.
وی عنوان کرد: نگاه ویژه دولت سیزدهم به تامین آب استان بوشهر و بویژه در احداث آب شیرینکنها منجر به اتفافات بسیار خوبی شده تا جایی که به لطف آب شیرین کن های احداثی ظرف سه سال آینده وضعیت آب شرب به پایداری کامل میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: احداث آب شیرین کن های متعدد از دستاوردهای راهبردی سفر نخست رئیس جمهور به استان بود که این مهم اکنون از شمال تا جنوب استان در نقاط متعددی عملیاتی و یا مورد بهره برداری قرار گرفته است تا جایی که اکنون استان بوشهر رتبه نخست احداث آب شیرین کن ها در کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما