به گزارش خبرنگار ایرنا، برگزاری چهار پنل تخصصی حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، حوزه گردشگری رفاهی و خدمات، حوزه صنایع، لجستیک و شیلات و حوزه ابزارهای نوین تامین مالی از برنامه های پیش بینی شده در این همایش ملی است.
در این همایش ملی «کیف های سرمایه گذاری» که طرح های مطالعاتی اقتصادی آن به دقت انجام شده و زمین آن نیز جانمایی شده، به منظور تسهیل فرآیند اداری به علاقه مندان ارایه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، جزیره قشم با وسعتی بالغ بر ۱۵۰۰ کیلومتر مربع، برخورداری از سواحل مناسب و میدان های نفتی و گازی و قرارگیری در یکی از مهمترین آبراهه های بین المللی به عنوان سرزمین طلایی برای جذب سرمایه های داخلی و خارجی محسوب می شود.
ویژگی های منحصر به فرد قشم در حوزه نفت، گاز، گردشگری، صنعت، شیلات و کشاورزی هر یک به تنهایی برای توسعه اقتصاد ملی نقش آفرینی کند و به زودی این جزیره به عنوان هاب انرژی منطقه و قطب اقتصاد دریا محور کشور شناخته خواهد شد.
جزیره قشم هم اکنون گنج پنهانی به حساب می آید که در آینده ای نزدیک به بهشت سرمایه گذران تبدیل خواهد شد و برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری نقش بسزایی در آشنایی سرمایه گذاران با مزایای قانونی، جغرافیایی و ژئوپلتیکی جزیره خواهد داشت.
نخستین همایش ملی فرصت های سرمایه گذاری در نگین خلیج فارس با هدف معرفی، فرصت ها و طرح های سرمایه گذاری، جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و فعال سازی بخش خصوصی در جهت توسعه سرمایه گذاری ها آغاز شده است.
جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگ ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است.
از سوی دیگر، ویژگی های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می شود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق - غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیت های این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک های انرژی است.