به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسینمیرزایی روز چهارشنبه در نشست کمیته بیماران خاص این استان افزود: انجام تمامی امور مربوط به بیماران خاص نیازمند در اختیار داشتن تعداد دقیق بیماران، میزان داروی موردنیاز آنها، نیازمندیها و رصد مسائل و مشکلات آنهاست که این بانک اطلاعاتی برای رسیدگی به این امور بسیار ضروری است.
وی ادامه داد: در حالی که در نشستهای قبلی کمیته مصوب شده که این بانک اطلاعاتی هرچه سریعتر از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهیه و ارائه شود اما این مهم تاکنون محقق نشده از همین رو تا نشست بعدی مهلت داده میشود که این بانک اطلاعاتی تهیه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری بر همافزایی و انسجام بیشتر دستگاهها در خدماترسانی به بیماران خاص استان تاکید کرد و گفت: باید تا میتوان با ارائه خدمات مناسب و شایسته از درد و رنج بیماران و خانوادههای آنها کم کرد از همین رو میطلبد که این مهم با جدیت بیشتری از سوی دستگاههای مربوطه پیگیری شود.
حسینمیرزایی تصریح کرد: بیماران خاص نه تنها خودشان درد و رنج بسیاری را تحمل میکنند بلکه خانوادهها نیز درگیر این مسائل و مشکلات هستند و باید تا میتوان در راستای بهبود این شرایط این افراد و خانوادههای آنها را یاری داد.
وی با اشاره به اختصاص تسهیلات ارزان قیمت به بیماران خاص، تصریح کرد: باید به نحو مناسب و گستردهای این موضوع اطلاعرسانی شود تا بیماران خاص از این موضوع مطلع و از این تسهیلات بهرهمند شوند چرا که گزارشهای موجود حاکی از آن است که در این خصوص اطلاعرسانی مناسبی صورت نگرفته است.
حسینمیرزایی افزود: در خصوص فراهم کردن بستر لازم برای اسکان همراهان بیماران خاص که به مراکز درمانی مراجعه میکنند نیز باید پیگیریهای لازم انجام گیرد.
به گزارش ایرنا، بیماریهایی نظیر دیالیز، پیوند کلیه، هموفیلی، تالاسمی، اماس و انواع سرطانها به عنوان بیماریها خاص و صعبالعلاج شناخته میشود. بیماران خاص باید تا پایان عمر تحت درمان قرار گیرند.
سختی و هزینههای بالای درمان و شیوع کم بیماری از جمله ویژگیهای بیماریهای خاص به شمار میرود.
نظر شما