محمدباقر حاج کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به منظور ارتقای کیفیت و ایمنی مواد خام دامی، جلوگیری از عرضه این مواد به صورت غیر بهداشتی و حفظ سلامت عمومی مردم تا پنجم اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه خواهد یافت.
این مسوول گفت: در این طرح روزانه حداقل ۱۷ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۳۴ بازرس بهداشتی در هشت شهرستان حضور خواهند یافت.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری و کارگاه های فرآوری و بسته بندی در این طرح تحت پوشش برنامه کنترل و نظارت بهداشتی قرار می گیرد.
حاج کاظمی تاکید کرد: مصرف کنندگان مواد خام دامی در این استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کشتار غیرمجاز و عرضه این مواد به صورت تاریخ گذشته و غیربهداشتی، مورد را جهت بررسی با سامانه ۱۵۱۲ به ادارات دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند.
وی، رعایت نکردن موازین بهداشتی در نگهداری، عرضه فرآورده های تاریخ گذشته و فاسد را از جمله تخلفات در این حوزه ذکر کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه در برخی موارد متصدیان عرضه گوشت مرغ، اقدام به قطعه بندی و بسته بندی غیر مجاز می کنند، افزود: قطعه بندی هایی با این روش، بدون شناسنامه و بدون نظارت دامپزشکی انجام می شود و در صورت مشاهده توسط بازرسان دامپزشکی موضوع به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.
نظر شما