افزایش ۷.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تخلف در تعزیرات حکومتی خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: میزان پرونده‌های تخلف تشکیل شده در تعزیرات حکومتی این استان در ۱۱ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هفت و نیم برابر افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مرتضی مدنی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران در خصوص عملکرد تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی افزود: در ۱۱ ماهه امسال بیش از ۵۶ هزار پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی وارد شده که به همین میزان پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است که میزان جریمه محکومیت های متخلفان این پرونده ها بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته میزان پرونده‌های تخلفات وارده به تعزیرات حکومتی استان بیش از ۴۵ هزار پرونده و میزان جریمه محکومیت‌های متخلفان ۲ هزار میلیارد ریال بوده است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی با اشاره به راه اندازی مرکز تبادلات ارزی برای جلوگیری از سوء استفاده ارزی و ممنوع شدن انجام معاملات خرید و فروش ارز از سوی دلالان و صرافی ها، عنوان کرد: در ۱۱ ماهه امسال نیز هشت هزار و ۲۸۴ فقره پرونده وارده به تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی مربوط به پرونده های حوزه قاچاق بوده که هشت هزار و ۱۱۶ فقره آن مختومه شده است.

مدنی افزود: از این تعداد ۲۰۹ پرونده قاچاق ارزی به میزان ۹ میلیارد ریال جریمه بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۵۱ مورد پرونده تخلف به میزان هشت میلیارد ریال بوده، رشد ۳۱۰ درصدی یافته است.

وی ادامه داد: همچنین میزان پرونده‌های تخلف مربوط به حوزه نصب پارچه سال گذشته ۳۲۳ مورد پرونده بوده است که این عدد با رشد حدود ۱۱۶ درصدی به ۶۹۷ مورد رسیده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی بیان کرد: همچنین طی ۱۱ ماهه امسال ۴۲ هزارو ۶۳۲ فقره پرونده وارده با موضوع کالا و خدمات بوده که ۴۲ هزار و ۶۳۸ فقره رسیدگی و مختومه شده است.

مدنی افزود: بیشترین فراوانی پرونده‌های تخلف مربوط به عدم درج قیمت و گرانفروشی در سطح عرضه و شرکت‌های پخش بوده و این تخلفات بیشتر در خصوص کالاهای اساسی و مورد تقاضای مردم است.

وی ادامه داد: میزان پرونده های تخلف مربوط به احتکار سال گذشته ۹۶ فقره پرونده به میزان ۹ میلیارد ریال جریمه بوده است که امسال به ۲۲ فقره پرونده به میزان ۹۲ میلیارد ریال افزایش یافته است.

کاهش ۴۴ درصدی تخلفات حوزه نانوایی
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی گفت: میزان تخلفات در حوزه نانوایی‌ها در ۱۱ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد کاهش یافته است.

مدنی افزود: میزان تشکیل پرونده‌های تخلفات حوزه نانوایی در این مدت بیش از هفت هزار پرونده بوده است که این عدد با اجرای طرح "نانی نو" و تشدید اقدامات نظارتی به سه هزار و ۸۹۰ مورد پرونده کاهش یافته است.


افزایش ۱۴۵ درصدی موارد تخلف مربوط به دریافت زیرمیزی از سوی پزشکان

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی اظهار داشت: با بیان این که پنج هزار و ۱۴۰ فقره پرونده وارده امسال نیز مربوط به پرونده‌های حوزه بهداشت، دارو و درمان بوده که پنج هزارو ۱۰۳ فقره آن رسیدگی و مختومه شده است، افزود: از این تعداد ۶۷۵ پرونده مربوط به حوزه قاچاق، تخلفات و گران فروشی دارویی بوده است که به ۶۵۷ مورد رسیدگی شده و ۱۱۴ میلیارد ریال میزان محکومیت دارویی بوده است.

مدنی افزود: در حوزه درمان در زمینه دریافت زیرمیزی از سوی پزشکان نیز ۱۱ ماهه سال گذشته ۱۱ مورد پرونده تخلف بوده است که این میزان با رشد بیش از ۱۴۵ درصدی به ۲۷ مورد در امسال افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بیشترین تخلفات حوزه درمان در زمینه دریافت زیرمیزی مربوط به پزشکان حوزه اورتوپدی، جراحان و زنان و زایمان بوده است.

افزایش ۴۱ درصدی تشکیل پرونده های تخلف در گشت‌های تعزیرات حکومتی

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی گفت: میزان پرونده های تخلفات تشکیل شده در گشت های تعزیرات حکومتی استان نیز در ۱۱ ماه امسال سه هزار و ۴۰۰ فقره پرونده بوده که ۶۵۲ میلیارد ریال محکومیت این پرونده ها بوده است.

مدنی افزود: این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته میزان پرونده‌های تخلفات تشکیل شده در گشت‌های تعزیرات حکومتی استان ۲ هزار و ۴۱۸ فقره پرونده با ۹۰ میلیارد ریال جریمه محکومیتی بوده که حدود ۴۱ درصد افزایش یافته است

وی ادامه داد: همچنین امسال ۲۰۳ واحد صنفی تعطیل شدند که این میزان نسبت به سال گذشته که ۱۰۹ مورد بوده است بیش از ۸۶ درصد افزایش داشته است.

افزایش بیش از ۲۵ درصدی اجاره بها ممنوع است

این مسوول در خصوص افزایش اجاره بها املاک بیان کرد: اجاره بهای املاک تا سقف ۲۵ درصد قابل افزایش است و افزایش بیش از این میزان تخلف محسوب می‌شود و در صورت شکایت از سوی مستاجران با مشاوران املاک و مالکانی که این مورد را رعایت نکنند برخورد قانونی خواهد شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی گفت: برای ایام نوروز ۲ نوبت کشیک در نظر گرفته شده که از هشتم اسفند ماه سال جاری شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان در سال آینده ادامه دارد که نوبت اول کشیک ها از هشتم اسفندماه تا چهارم فروردین ماه و نوبت دوم از چهارم فروردین تا ۲ اردیبهشت ماه خواهد بود.

مدنی با بیان این که برنامه کشیک‌های تعزیرات حکومتی در نوبت صبح و بعدازظهر انجام می‌شود افزود: این گشت‌ها توسط چهار تیم با تمرکز بر اطراف حرم مطهر رضوی انجام می‌شود که در این گشت‌ها روزانه چهار نفر شرکت دارند.

وی ادامه داد: کار ما در تعزیرات حکومتی بازرسی نیست، بلکه برای کمک به دستگاه‌های نظارتی همکاری می‌کنیم، به این صورت که اگر حوزه بازرسی نیاز به دستور توقیف کالا، پلمب و نصب پارچه داشته باشد، این کار در محل انجام می‌شود.

این مسوول بیان کرد: اما در ایام پایانی سال، نوروز و ماه مبارک رمضان در کنار سایر دستگاه ها به امور نظارتی و بازررسی به صورت جدی ورود کرده تا در حوزه تخلفات با متخلفان برخورد جدی صورت گیرد و آرامش بیشتری بر بازار در این ایام حاکم شود.
مدنی با بیان این که یکی از موارد مهمی که در این ایام در دستور کار قرار گرفته است محکومیت و برخورد جدی با افرادی که اقدام به عرضه کالاهای تقلبی از جمله زعفران و ادویه می‌کنند، است افزود: همچنین عرضه گوشت فانتزی و کترینگی ممنوع است و با عرضه کنندگان برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه گران فروشی و سایر موارد می‌توانند موارد را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ و یا از طریق سامانه تعزیرات حکومتی و سازمان صمت گزارش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha