خبر فوری: رفع فیلترینگ

تکمیل مسیر ارتباطی فنوج به تنگ سرحه نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

چابهار - ایرنا - سرپرست فرمانداری فنوج گفت: تکمیل مسیر فنوج به تنگ سرحه نیازمند۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است تا این شهرستان ۶۵ هزار نفری علاوه‌بر خروج از بن بست موجب سهولت در جابجایی کالا و مسافر شود.

محمدیونس حقانی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راه تنگ سرحه به فنوج از سال ۱۳۸۸ مطالعه و عملیات ساخت آن آغاز شد ولی به دلیل کمبود اعتبار تا کنون تکمیل نشده بود که با همت دولت مردمی هم‌اینک با تخصیص اعتبارات در سه جبهه آغاز شده و بزودی ۱۰ کیلومتر از طرف فنوج زیرسازی و آسفالت خواهد شد.

وی افزود: برای تکمیل و آسفالت جاده فنوج به تنگ سرحه بیش‌از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا فنوج کاملا از بن بست خارج شود.

سرپرست فرمانداری فنوج تصریح کرد: اگر وزارت راه و شهرسازی فقط در حد ۲۰۰ کیلومتر راه اصلی از فنوج به کتیج و قلعه گنج کرمان و فنوج به جاده ترانزیتی نیکشهر به ایرانشهر در محدوده تنگ سرحه احدث کند فنوج متحول و به یک چهارراه اقتصادی و مسیر و مقصد عبور کامیون‌ها و تریلی‌ها حامل سوخت و گاز جنوب استان سیستان و بلوچستان از هرمزگان تبدیل می‌شود.

وی گفت: از مجموع ۱۴۹ روستای فنوج فقط ۴۱ کیلومتر راه آسفالت شده و درصد بهره‌مندی از آسفالت در مناطق روستایی این شهرستان کمتر از ۶ درصد است.

حقانی افزود: در مجموع ۷۷۶ کیلومتر در سطح شهرستان فنوج وجود دارد که ۵۷۷ کیلومتر آن خاکی و نیازمند آسفالت است.

وی اظهارداشت: راه تنگ سرحه به فنوج که از حدود ۱۴ سال پیش مطالعه و با هدف بهره‌مندی روستاهای طول مسیر بازگشایی آن آغاز شده تاکنون برای ساخت این مسیر۵۸ میلیارد تومان هزینه شده است.

تکمیل مسیر ارتباطی فنوج به تنگ سرحه نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

سرپرست فرمانداری فنوج با بیان اینکه با ساخت و افتتاح این طرح راه‌سازی فنوج از بن بست خارج و شاهد توسعه و آبادانی این منطقه دور افتاده و محروم خواهیم بود، ادامه داد: تنها راه توسعه و آبادانی فنوج افتتاح و بهره‌برداری مسیر راه فنوج به تنگ سرحه است و چنانچه این مسیر سریعتر تکمیل شود شاهد کاهش مسیر بیش‌از ۱۰۰ کیلومتری خواهیم بود.

وی به کمبود اعتبار برای آسفالت راههای روستایی و نگهداری راه‌ها اشاره کرد و افزود: برای حدود ۸۰۰ کیلومتر راه فقط یک دستگاه گریدر، یک دستگاه لودر و یک کامیون وجود دارد و به دلیل کمبود ماشین آلات نمی‌توانیم خدمات رسانی مطلوب انجام دهیم و هر ۲ ماه یا سه ماه راه‌های روستایی رگلاژ و تسطیح می‌شوند.

حقانی بر تخصیص حداقل ۱۰ دستگاه ماشین آلات سنگین شامل لودر، گریدر، بولدزر، کامیون و کفی برای جابجایی و حمل ماشین آلات تاکید کرد و گفت: حتی چارت اداری و تشکیلاتی برای اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فنوج پس از ۱۰ سال ارتقا به شهرستان تعریف نشده و با کمبود نیروی انسانی و تجهیزات مواجه است.

به گزارش ایرنا فنوج در جنوب غربی سیستان و بلوچستان و ۲۰۰ کیلومتری جنوب شهرستان ایرانشهر و ۱۴۰ کیلومتری نیکشهر و ۵۵۰ کیلومتری مرکز استان (زاهدان) و ۱۷۷۵ کیلومتری مرکز کشور (تهران) قرار دارد و از غرب به استان کرمان منتهی می‌شود، در طول ۹۵ درجه و ۳۸ دقیقه طول شرقی و ۲۶ درجه و ۳۵ دقیقه عرض شمالی واقع شده و ارتفاع آن از سطح دریا ۱۸۵ متر است.

تکمیل مسیر ارتباطی فنوج به تنگ سرحه نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha