به گزارش ایرنا، روح الله سلگی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از جشنواره گل نرگس در مرزن آباد چالوس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : برگزاری این جشنوارها همچنین انگیزه فعالان بخش های مختلف اعم از کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی را بیشتر می کند تا با تمرکز اصولی تر فعالیت شان را ادامه دهند.
وی اظهارداشت : همچنین کشاورزان و دست اندرکاران امر در حاشیه این جشنواره ها می توانند دیگر محصولات تولیدی شان ، سوغاتی های منطقه را به خصوص در ایام نوروز که مازندران میزبان ده ها میلیون مسافر و گردشگر است ارایه کنند.
وی با قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره گل نرگس خاطرنشان کرد : یکی از سیاست ها و رویکردهای اصلی استان مازندران در تعطیلات نوروزی برگزاری نظیر این جشنواره ها ، بازارچه ها و گل و گیاه ، محصولات راهبردی و محلی و سوغاتی های هر منطقه بوده و برای برپایی آن نیز مکان هایی نیز در نظر گرفته شده است.
تک محصولی رویکرد استان نیست
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با بیان این که رویکرد کشاورزی در این استان تک بعدی و تک محصولی نیست ، گفت : این استان آب و خاک خاصی دارد بنابراین توسعه گل و گیاه و کشت گلخانه ای با هدف صادرات این محصولات به کشورهای همسایه مورد حمایت جدی است.
سلگی تصریح کرد : تقارن این جشنواره با میلاد منجی عالم بشریت مهدی موعود (عج) کاری بسیار ارزشمندی بوده که توسط مدیریت شهرستان و مجموعه تحت امر در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد : گل نرگس در مضامین دینی ما دارای پیام بوده و نماد منجی عالم بشریت است و جدای از زیبایی آن، عطر و بومی خاصی دارد که همگان را مجذوب می کند.
سابقه ۴۰ ساله تولید گل نرگس در مرزن آباد
بخشدار مرزن آباد چالوس با اشاره به این که این جشنواره فردا آغاز به کار خواهد کرد گفت : تولید گل نرگس در روستای ماسال مرزن آباد سابقه ۴۰ ساله دارد و نوع این گل در مقایسه با دیگر مناطق کشور بینظیر است.
مهدی صادق کوهستانی افزود : جشنواره ای با نام گل نرگس از ماههای گذشته در این منطقه برنامه ریزی شده و تمام تلاش ها این است که این جشنواره را در سطح ملی معرفی کنیم.
بخشدار مرزن آباد بیان کرد: نخستین جشنواره گل نرگس ماسال در سال ۱۳۹۷ برگزار شدکه سعی شد نواقصی آن را برطرف کنیم تا این جشنواره در شان استان مازندران برگزار شود.
این جشنواره چهار روزه از فردا سه شنبه با حضور مسوولان کشوری و استانی افتتاح می شود.
بخش مرزن آباد چالوس واقع در مسیر جاده کندوان با جمعیتی بیش از ۱۰ هزار نفر دارای ۱۰۰ روستا و یک نقطه شهری است.
نظر شما