به گزارش ایرنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنهبرداری روز سهشنبه ۱۵ اسفندماه برگزار و سجاد انوشیروانی با رای کامل (۲۵ رای) این مجمع به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شد. انتخابی که نشان از دوران گذار در مدیریت این رشته المپیکی دارد و بنا به گفته سیدمحمد پولادگر معاون وزیر ورزش و جوانان این را و همراهی نشان از کارنامه درخشان منتخب مجمع در ۲ بخش فنی و مدیریتی دارد.
پولادگر در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنهبرداری انوشیروانی را یکی از مدیران جوان ورزش ایران دانست که هم در بخش فنی و هم در بخش مدیریتی کارنامه درخشانی دارد. وی با بیان اینکه انوشیروانی در ۶ ماه گذشته و دوران سرپرستی عملکرد خوبی در وزنهبرداری داشت گفت: اعضای مجمع فدراسیون نمره قبولی به کارنامه انوشیروانی دادند زیرا او همه چهرههای ورزشی را دور هم جمع کرد که جای تشکر دارد.
تمجید خاص معاون وزیر ورزش و جوانان از نایب قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن در حالی است که انوشیروانی در ۶ ماه گذشته اقدامات مهمی در فدراسیون انجام داده که مهمترین آن ترویج همدلی و همراهی برای توسعه این رشته المپیکی است. وی در این مسیر نه تنها از کمک بزرگانی مانند کوروش باقری، حسین رضازاده، حسین توکلی، بهداد سلیمی و محمدرضا براری بیبهره نبود بلکه این بزرگان به عنوان بازوان اجرایی و فنی نایب قهرمان المپیک فعالیت داشتند.
انوشیروانی در بدو ورود به فدراسیون با علم به گسست خانوادگی این رشته در دوران مدیریت علی مرادی، سنگ بنای فعالیت خود را بر آشتی جمعی گذاشت و در نهایت موفق شد تمام اعضای مجمع را با خود همراه کند همراهی که نتیجه آن کسب بالاترین رای ممکن بود. این همدلی و همراهی نوید دهنده روزهای خوبی برای رشته وزنه برداری است که می تواند قطار توسعه این رشته را در ریل موفقیت قرار دهد. شرایط کار در فدراسیون انوشیروانی راحت نیست زیرا این فدراسیون در یک دهه گذشته تحولات زیادی در بخشهای فنی و اجرایی تجربه کرده است. همچنین مسوولان فدراسیون در حال نظاره عبور از نسل طلایی هستند نسلی که اکنون تنها کیانوش رستمی ۳۱ سال و سهراب مرادی ۳۳ ساله از آن باقی مانده است.
تغییر نسل و استفاده از ظرفیت نخبگانی مانند سیده الهام حسینی، سید رسول معتمدی، میرمصطفی جوادی، علی داودی و علیرضا یوسفی میتواند شکوه گذشته را به فدراسیون وزنهبرداری بازگرداند. مردم از وزنهبرداری ایران توقع مدال المپیکی دارند زیرا وزنه برداری ایران نخستین مدال ادوار المپیک ( جعفر سلماسی، برنز المپیک ۱۹۴۸لندن) را در تمامی رشته ها را به نام خود ضرب کرد و در چند دوره نیز عنوان قویترین مرد المپیک و جهان در اختیار ایران بود. مجموعه این عوامل موجب شده تا انوشیروانی در سالهای ابتدایی کار خود در فدراسیون، بیش از پیش تلاش کند تا هم در بعد فنی و هم در بعد زیرساختیف کاستیهای گذشته را جبران کند.
دوران جدید مدیریت فدراسیون را باید زمانی برای آزمون قهرمانان نامدار وزنهبرداری قلمداد کرد. در این فدراسیون سجاد انوشیروانی رییس، بهداد سلیمی نایب رییس و حسین رضازاده به عنوان عضو هیات رییسه فعالیت دارد. حضور این سه مدال آور المپیکی در کنار حسین توکلی و کوروش باقری وزن مدیریتی فدراسیون را نسبت به رشته های دیگر افزایش خواهد داد. قهرمانانی که امروز در راس فدراسیون قرار دارند همان بزرگان وزنهبرداری هستند که در آوردگاههای جهانی و المپیک توانستند از بزرگترین رقبای خود عبور کنند و امروز با کوهی از مشکلات فدراسیون باید مبارزه کنند.
توقع از مدیران جوان از دیگر مشکلات پیشروی انوشیروانی در دوره چهارساله ریاست فدراسیون است زیرا در همسایگی فدراسیون وزنهبرداری شاگرد اول مدیریت ورزش ایران حضور دارد که این روزها به قطب نمای سازندگی در ورزش ایران تبدیل شده است. علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی تحولاتی را ایجاد کرده که موجب حیرت کارشناسان مختلف شده و همه انتظار دارند بسیاری از روسای جدید فدراسیون ها گام در مسیر دبیر بگذارند. هر چند که شاید حجم بالای سازندگی دبیر در سایر فدراسیون ها امکان پذیر نباشد اما تلاشهای بیوقفه انوشیروانی در ۶ ماه گذشته نشان داد که او به عنوان یک مدیر جوان، ظرفیت و ارتباط لازم برای رقابت با همسایه متمول خود را دارد. انوشیروانی در زمان سرپرستی فدراسیون اقدام به باسازی کمپ های تیم ملی وزنهبرداری کرد که در نوع خود یک قدم بزرگ محسوب می شود.
همچنین دارنده مدال نقره المپیک ۲۰۱۲ لندن با جذب اسپانسر توانست بخش مهمی از مشکلات مالی این فدراسیون را برطرف کند. مشکلاتی که در گذشته به پاشنه آشیل وزنهبرداری تبدیل شده بود و حتی تا روز اعزام ادامه داشت.
نظر شما