به گزارش ایرنا، دبیر این جشنواره ، برند سازی ، حمایت و تشویق کشاورزان ، علمی و تخصصی کردن محصول اعم از فرآوری و صنایع تبدیلی مثل دم نوش، اسانس، روغن نرگس ، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در روستاهای بخش مرزنآباد اعم از صنعتی، کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، گردشگری، بومگردی با هدف جذب سرمایهگذار، معرفی ظرفیت های منطقه در سطح ملی و اشاعهی فرهنگ روستا و ایجاد شور و نشاط در بین مردم از جمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.
معاونت سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور و مدیرکل فرهنگی هنری معاونت امور روستایی رییس جمهور از جمله مهمانان کشوری ویژه آیین افتتاحیه این جشنواره هستند.
سوده قنبری در گفت و گو با ایرنا تعداد غرفه های این جشنواره را ۱۰ غرفه اعلام کرد و گفت : در این غرفه ها علاوه بر گل نرگس و محصولات فرآوری آن توانمندیهای دیگر محصولات بومی و محلی روستاییان در زمینه گردشگری، بومگردی و تولیدات سنتی و لبنیات، عطاری و گیاهی عرضه شده است.
وی سطح زیر کشت گل نرگس در این روستا را ۲ هکتار اعلام کرد و افزود : در این جشنواره همه روستاییان ماسال مشارکت دارند و محصولات بومی و محلی را عرضه کردند.
قنبری موقعیت جغرافیایی روستای ماسال برای توسعه محصول گل نرگس عالی توصیف و برضرورت توسعه آن تاکید کرد.
دبیر جشنواره گل نرگس ماسال مرزن آباد بازیهای بومی و محلی را از دیگر برنامه های جنبی این جشنواره چهار روزه برشمرد.
نخستین دوره این جشنواره در سال ۹۷ برگزار شد که به گفته دبیر جشنواره هم اکنون با نگاه تخصصی تر و با هدف توسعه گردشگری و کمک به رونق اقتصاد روستا برگزار شد.
بخش مرزن آباد ۱۰۳ روستا و آبادی دارد.
نظر شما