به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسینمیرزایی عصر سهشنبه در گردهمایی کانونهای فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری بهمناسبت نیمه شعبان و سالروز تاسیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری مساجد در مسجد اعظم شهرکرد افزود: مسجد به عنوان یک مکان نورانی و روحانی، همواره مورد قداست و توجه مردم بوده است و اثرگذاری فرهنگی زیادی در جامعه، به ویژه در اُستان ولایتمدار چهارمحال و بختیاری دارد.
وی تصریح کرد: مساجد، نقش اثرگذاری از زمان مبارزات انقلابی مردم ایران و پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون داشتهاند و در دوران دفاع مقدس نیز در سازماندهی نیروهای مردمی در دفاع از اسلام و میهن عزیزمان نقشآفرین بودند.
حسینمیرزایی تاکید کرد: مسجد، مکانی برای انسانسازی است و مساجد باید به محلی برای رشد، توسعه، ارتقا و پرورش استعدادهای جامعه تبدیل شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: جوانان همیشه تاثیرپذیر از گروهای موثر هستند و کانونهای فرهنگی و هنری میتوانند به محلی برای پرورش جوانانی تبدیل شوند که روزی سربازان امام زمان(عج) در عصر ظهور شوند.
وی اظهار داشت: به عنوان یکی از اعضای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان معتقدم رویکرد و برنامه مساجد نباید تنها بحث اقامه نماز باشد بلکه باید مساجد به پایگاهها و مکانهای فرهنگی و عمومی تبدیل شوند.
شهردار شهرکرد نیز در آیین گردهمایی کانونهای فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: امروزه شهر توسعه یافته به شهری اطلاق می شود که مدیریت شهری آن به مباحث فرهنگی ورود کرده باشد.
محمدحسین واحدیان افزود:ورود شهرداری به مباحث فرهنگی باعث میشود این مجموعه از یک نهاد خدماتی صرف به یک نهاد اجتماعی تبدیل شود که میتواند موجب شکل گیری ارتباط بهتر با شهروندان شود.
وی به نقش مهم و مثبت مساجد در توسعه فرهنگی اشاره کرد و گفت: حوزه مدیریت شهری باید پاسخگوی نیازها نرمافزاری و سختافزاری شهروندان باشد و با توجه به اهمیت مساجد در توسعه فرهنگی ارتباط مساجد و مدیریت شهری ضرور است.
مسوول ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد چهارمحال و بختیاری نیز در آیین گفت:مساجد بیشترین ضریب نفوذ را در استان دارند و به عنوان یکی از نهادهای فعال حتی در دورترین نقاط اُستان و روستاها نقشآفرین هستند.
محمدرضا مظاهری تاکید کرد: خوشبختانه در چهارمحال و بختیاری مسایل مربوط به مساجد با خرد جمعی و کمترین اختلاف توسط نهادهای متولی پیگیری میشود و ثمره آن توانمندسازی مساجد در استان است.
وی یاد آور شد:مساجد نقش موثری در ایمنسازی فضای فرهنگی جامعه بر عهده دارند و در مساجد تراز انقلاب اسلامی همکاری بین ائمه جمعه و جماعات، هیات امنای مساجد، پایگاهها، کانونهای فرهنگی و هنری و بسیج با محوریت امام مسجد وجود دارد.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان و حدود یک میلیون جمعیت دارد و استقبال جوانان از کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سطح روستاهای این اُستان بسیار چشمگیر است و بیش از ۶۱ هزار نفر در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان عضویت دارند.
۱۸ اسفندماه سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد است.
نظر شما