معاون وزیر بهداشت:مرجعیت علمی باید در راستای رفع نیازهای مردم در حوزه سلامت باشد

زنجان - ایرنا - معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در راستای نیل به مرجعیت علمی باید رفع نیازهای مردم در حوزه سلامت جزو برنامه‌های جدی باشد و برای برطرف کردن یا کاهش اثرات تهدیدهای حوزه سلامت از جمله بار بیماری‌ها، تغییرات اقلیم، کاهش جمعیت و امنیت غذایی، برنامه ریزی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یونس پناهی شامگاه سه شنبه در آیین افتتاح مرکز آنکولوژی ۱۶۰تختخواب بیمارستان ولی عصر(عج) زنجان با اشاره به اینکه وضعیت کشور از نظر علم پزشکی قابل قبول است، افزود: هم اکنون بزرگان علم پزشکی ایران در سطح دنیا صاحب سبک و صاحب قلم هستند و بسیاری از مقالات و کتب علم پزشکی دنیا، توسط نخبگان ایرانی تالیف شده است.

وی، عدالت‌محوری را یکی از سیاست‌های مهم و جدی وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: مطمئن باشید یک قدم از سوی شما باشد، دو قدم از طرف دولت است، چرا که وزارت بهداشت، خیرین را جزو ظرفیت‌های بزرگ کشور می‌داند که می‌تواند بهتر از سیاست‌های دولتی در اختیار مردم باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر لزوم هدایت خیرین به سمت رفع نیازهای روز مردم، بیان کرد: هم اکنون تغییر در کیفیت و سبک زندگی، مهم‌ترین نیاز مردم است و باید از ظرفیت خیرین در این راستا استفاده شود.

پناهی بار بیماری‌ها را یکی از تهدیدات جدی حوزه سلامت دانست و گفت: علل اصلی آن به ترتیب، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، بیماری‌های نورولوژی مغز و اعصاب، بیماری‌های تنفسی و تروماها و تصادفات است و برای مدیریت این تهدید، راهی جز پیشگیری وجود ندارد و این مهم تنها با تغیییر سبک زندگی، امکان‌پذیر نیست.

وی به تاسیس مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های سبک زندگی سالم توسط خیرین را یادآور شد و افزود: با پیشگیری، می‌توان چند گام جلوتر از درمان حرکت کرد و تاسیس چنین مراکزی در راستای پیشگیری از بیماری‌ها ضروری است.

معاون وزیر بهداشت ۲ مقوله امنیت و سلامت را از مهم‌ترین و جدی‌ترین برنامه‌های هر حکومتی عنوان کرد و اظهار داشت: پرداختن و پاسخ دادن به این دو مقوله، راهی جز تولید علم و مرجعیت و سرآمد بودن علمی ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha