به گزارش ایرنا بهروز آقایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست هم اندیشی صورت گرفته با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی در خصوص ایجاد بهرهوری هرچه بیشتر در بندر امام خمینی (ره) اظهارکرد: با همکاری این سازمان، زمینه جذب سرمایه گذاریهای بیشتر در منطقه ویژه اقتصادی بندری امام خمینی (ره) ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه همواره ارائه خدمات مطلوب به صاحبان کالا و همچنین سرمایهگذاران از اهمیت بالایی برخوردار است افزود: در این راستا، با تلاشهایی که انجام خواهد شد، سطح کیفیت ارائه خدمات ترمینال کانتینری بندر امام خمینی (ره) با رشد بیشتری نسبت به گذشته ادامه مییابد.
وی به تاکید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر ایجاد بهرهوری هرچه بیشتر در بندر امام خمینی (ره) اشارهکرد و افزود: این بندر ۷۰ درصد از پسکرانه جمعیتی کشور را دربر میگیرد بنابراین توسعه بازار و رقابتپذیری کالاهای صادراتی با محوریت کاهش هزینه حمل در دستور کار اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان قرار دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با تاکید با اشاره به اینکه بندر امام خمینی (ره) در نزدیکی دومین قطب صنایع فولادی کشور قرار دارد گفت: در دیدار با اعضای هیات مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی مقرر شد تا زمینه لازم به منظور واردات مواد اولیه صنایع فولادی توسط ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی از بندر امام خمینی (ره) فراهم شود.
آقایی ادامهداد: باتوجه به اینکه این بندر در همجواری مراکز تولیدی مهم از جمله منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی قرار دارد بنابراین فرآیند ارسال و تحویل محصولات از کارخانه یا انبار مبدا، به انبار مورد نظر مشتری در مقصد تحت عنوان خدمات "door to door" راه اندازی خواهد شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان افزود: به همین منظور جهت کاهش زمان و هزینه کالاهای وارداتی و ارتقای ضریب دسترسی دریایی فرآیند راهاندازی خط منظم کشتیرانی در برنامهریزی های این اداره کل قرار دارد.
بر اساس این گزارش، از جمله قابلیتهای منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) ترانزیتی و ترانشیپی (کالاهای نفتی و غیرنفتی) به کشورهای عراق، ترکیه و کشورهای حوزه قفقاز، همچنین بهرهمندی از شبکه گسترده ریلی و ایستگاههای تخلیه و بارگیری است که زمینه کاهش هزینه و زمان جابجایی کالاهای وارداتی و صادراتی از طریق این بندر را فراهم کرده است.
نظر شما