به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدصولت مرتضوی به همراه استاندار مازندران، با ظرفیت های مختلف این بندر آشنا شد.
وزیر کار خواستار افزایش بهرمندی از پتانسیل بندری و اسکلههای تخلیه و انبارهای ذخیرهسازی کالا در این مجموعه اقتصادی شد.
بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاریهای دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم میتواند باشکوفاسازی ظرفیتها، نقش ویژهای در مقاومسازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بینالمللی و صادرات کالا ایفا کند.
این بندر با حدود یکهزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو- رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه میزند و ظرفیت فوق العادهای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.
بندر امیرآباد در کنار آنکه یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار میرود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد میشود.
اتصال به شبکه ریلی کشور، بهرهمندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷.۵ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است
سید صولت مرتضوی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی که روز گذشته وارد مازندران شد پس از بازدید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران در ساری، در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران حضور یافت.
افتتاح و بازدید از چند پروژه بزرگ صنعتی، آغاز عملیات ساخت ۲ فروند کشتی چندمنظوره سه هزار و ۵۰۰ تنی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)،برنامه های بعدی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است .
بازدید از شرکتهای تعاونی پرورش ماهیان خاویاری قرهبرون، پایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماکگستر پارس در جویبار از دیگر برنامههای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان مازندران است.
نظر شما