۴۸۱ میلیارد تومان طرح عمرانی در بخش مرکزی سرباز در حال اجراست

چابهار- ایرنا- بخشدار مرکزی سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: به همت دولت سیزدهم ۴۸۱ میلیارد تومان طرح عمرانی در این بخش در حال اجراست که نوید دهنده آبادانی و حل مشکلات مردم و توسعه شاخص‌ها در حوزه‌های مختلف است.

ماریه امیریان روز شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا و تشریح خدمات دولت سیزدهم اظهارداشت: بخش مرکزی سرباز از یک شهر بنام سرباز کلات، ۲ دهستان سرکور و سرباز، ۱۸۶ روستای دارای سکنه تشکیل شده که ۱۲۲ روستای آن دارای شورای اسلامی روستایی و ۹۲ روستا دارای دهیاری و طبق آمار سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ بیش‌از ۴۵ هزار نفر جمعیت را در خود جای داده که ۲ هزار نفر ساکن در نقطه شهری و بقیه در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

وی تصریح کرد: اقدامات شاخص دولت در بخش مرکزی شهرستان سرباز رضایتمندی خوبی ایجاد کرده بطوریکه ۲۵ طرح شاخص در سال‌های اخیر اجرا و یا در حال تکمیل شدن هستند.

بخشدار مرکزی سرباز افزود: ساخت پست برق ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سرکور با اعتباری بیش‌از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر سرباز با اعتباری بیش‌از ۷۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا هستند که می‌توان گفت شاخص سلامت با تکمیل این طرح بهداشتی ارتقا پیدا می کنند.

وی بیان کرد: روکش آسفالت به طول ۱۴ کیلومتر از پل جژان به سرباز با اعتباری بیش‌از ۱۶۰ میلیارد ریال، روکش آسفالت به طول ۱۴ کیلومتر مسیر زبری بگ به سرباز با اعتبار بیش‌از ۳۰ میلیارد ریال، زیرسازی و روکش آسفالت راه روستایی گران سرکور با اعتبار۱۰ میلیارد ریال، زیرسازی و روکش آسفالت راه روستایی کریم آباد سرکور با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، زیرسازی و روکش آسفالت راه روستایی واپگ با اعتبار ۲۶ میلیارد ریال، زیرسازی و روکش آسفالت راه روستایی کهنوک - مشکنت (در حال اجرا) با اعتبار ۶۷ میلیارد و ۴۴ میلیون ریال و زیرسازی و روکش آسفالت راه روستایی کجدر- کوهمیتگ(درحال اجرا) با اعتبار ۱۳۰ میلیارد و ۲۰۷ میلیون ریال است.

امیریان افزود: بازگشایی، زیرسازی و روکش آسفالت راه امید آباد بختک(درحال اجرا) با اعتبار ۴۰ میلیارد و ۴۳۷ میلیون ریال، بازگشایی راه روستایی گروه (در حال اجرا) با ۱۷ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال است.

وی تصریح کرد: زمینی کردن فیبر نوری مسیر شاردر به سرباز به طول ۱۴ کیلومتر با اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریال، احداث سالن ورزشی روستای علی آباد با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال، احداث زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال روستای پاکاندر با اعتبار۱۰ میلیارد ریال، احداث زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال روستای ملک آباد سرکور با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از جمله اقدامات خوب دولت سیزدهم است که برای نشاط و شادابی جوانان تاثیرگذار بوده است.

بخشدار مرکزی سرباز با بیان اینکه احداث طرح پرورش مرغ گوشتی ۲۰ هزار قطعه‌ای با اعتبار۷۰ میلیارد ریال و اجرای طرح هادی در روستاهای بندان، کجدر، دزبگان و انگوری با اعتبار ۴۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال انجام شده، خاطرنشان کرد: ساخت تعداد ۲۵۳ واحد مسکن مددجویی با ۲۰۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و ساخت ۳۲ مدرسه با ۱۲۲ کلاس درس با اعتبار ۲۶۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از دیگر دولت سیزدهم در این بخش بوده است.

۴۸۱ میلیارد تومان طرح عمرانی در بخش مرکزی سرباز در حال اجراست

ساخت ۱۶ پارک کودک روستایی در بخش مرکزی سرباز

وی بیان کرد: ساخت تعداد ۱۶ پارک کودک روستایی از محل اعتبارات دهیاری‌ها با اعتبار ۱۲میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال، بهسازی معابر در ۳۵ روستا از محل اعتبارات دهیاری‌ها با اعتبار ۳۷ میلیارد ریال، برق رسانی به سه روستا فاقد برق با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون ریال، پروژه انتقال آب روستایی پادیگ (در حال اجرا) با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال، اجرای مجتمع آب آشامیدنی روستاهای بناب و آلیدر با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال و ساخت جایگاه سوخت سرکور با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات دولت مردمی در بخش مرکزی سرباز بوده است.

امیریان به سابقه تاریخی و باستانی سرباز نیز اشاره کرد و افزود: پیشینه تاریخی بخش مرکزی این شهرستان با توجه به انجام مطالعات بررسی و شناسایی در بخش مرکزی، مربوط به محوطه های باستانی انگوری که قدمت آن به انتهای هزاره چهارم تا ابتدای هزاره سوم پیش از میلاد مسیح بر می‌گردد و در دوران ساسانیان یکی از مراکز مهم حکومتی بلوچستان بوده است.

وی با بیان اینکه شواهد تاریخی از سرباز نشان می‌دهد که در دوران اسلامی نیز مورد توجه حکام محلی قرار گرفته و در ۴۰۰ سال اخیر یکی از مراکز حکم فرمائی خوانین بلوچستان بوده که از معروفترین اسطوره های منطقه می توان به مهرک(میروک)که از قدیمی ترین داستانهای واقعی که تبدیل به اسطوره شده اشاره کرد و گفت: لازم بذکراست مدفن میروک درحال حاضر در روستای پیردان سرباز است.

بخشدار مرکزی سرباز بیان کرد: وجود آب و هوای گرم و مرطوب باعث رونق کشاورزی در تمام فصول سال و تولید محصولات خاص مناطق قاره‌ای و تولید محصولات مهمی چون انبه، خربزه درختی (پپیا)، چیکو، زیتون محلی، خرما و انواع مرکبات شده است.

وی افزود: سرباز از نظر آب و هوایی دارای آب و هوای گرم و مرطوب بوده و در زمستان دمای هوای این بخش بویژه در دهستان سرکور به صفر درجه می‌رسد.

به گزارش ایرنا، بخش مرکزی شهرستان سرباز به مرکزیت شهر سربازکلات از شمال به شهرستان مهرستان و ایرانشهر، از طرف شرق به بخش مینان و از طرف جنوب به شهرستان راسک و از غرب به شهرستان قصرقند محدود و در فاصله ۴۲۹ کیلومتری زاهدان مرکز استان سیستان وبلوچستان واقع شده و فاصله آن تا پایتخت کشور یک‌هزار و ۶۲۱ کیلومتر است.

۴۸۱ میلیارد تومان طرح عمرانی در بخش مرکزی سرباز در حال اجراست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha