به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، این محصول ارزشمند که ماحصل چندین طرح اداره کل ارتباط با صنعت واحد با شرکت دانش بنیان تلاشگران و صنعت تجارت آریا است، بعد از اخذ مجوزهای معاونت غذا و دارو و همین طور ثبت بین المللی اختراع مذکور، برای اولین بار موفق به اخذ کد ایسیک در سیستم ردهبندی غذایی شده است.
یکی از دستاوردهای بسیار ارزشمند آزمایشگاه تحقیقاتی فنآوری نانو که در سال جاری زیرساخت نهایی آن تکمیل و موفق به تمدید استانداردهای آکرتید ۲۲۰۰۰ و ۹۰۰۱ خود شده است؛ طراحی و بهینه سازی محصول نانواملسیون گیاه زعفران و در ادامه آن، نانواملسیون گیاه گل محمدی بوده که بعد از ۶ ماه ارزیابی کارگروه دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری و کمیته نانو مقیاس ستاد نانو، موفق به اخذ تایید صلاحیت شده است.
بر اساس این گزارش، آزمایشگاه فنآوری نانو که به همت معاونت پژوهشی این واحد راهاندازی شده، عضو آزمایشگاههای شبکه راهبردی ریاست جمهوری بوده و در حال حاضر نیز در حال ارتقاء رتبه بندی کیفی خویش است. این آزمایشگاه که حدود ۶ ماه گذشته مجهز و زیرساخت آن تکمیل شده است، به صورت تخصصی در زمینه املسیون ترکیبات گیاهان دارویی در حوزه علوم و مهندسی صنایع غذایی فعالیت میکند.
یکی دیگر از دستاوردهای این آزمایشگاه، برگزاری کارگاههای تخصصی در زمینه استخراج اسانس و عصاره تا اتمام فرایند نانواملسیون بوده و درحال حاضر نیز برنامه مدون کارگاههای سال آتی با همکاری سازمان نظام دامپزشکی برای برگزاری مشترک کارگاههای عملی آزمایشگاهی تحت نظارت واحد علوم و تحقیقات از اقدامات سال آینده است.
این آزمایشگاه همچنان با دارا بودن سه نیروی تخصصی به عنوان کارشناس آزمایشگاه و سه عضوهیات علمی واحد علوم و تحقیقات به عنوان زیر ساخت برتر آزمایشگاهی جشنواره هفته پژوهش این واحد و همچنین آزمایشگاه برگزیده جشنواره فرهیختگان سازمان مرکزی در سال جاری بوده است.
نظر شما