به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار عبدالفتاح اهوازیان روز شنبه در یادواره شهدای شهرستان آستارا تشریح کرد: اگر امروز در خیابانها برخی نوجوانان و جوانان ما در برابر خودمان ایستادهاند، به این دلیل است که برایشان به درستی از شهدا گفته نشده است.
وی افزود: دوران دفاع مقدس ۷۶ زن اسیر و آزاده در کنار بیش از سه هزار دانشجو، ۲ هزار و ۵۰۰ ورزشکار و سه هزار و ۷۶۴ روحانی شهید داشتیم؛ بیش از سه هزار شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم کردیم و ۲۱ نفر از نیروهای انتظامی از ابتدای سال جاری تا کنون به دست اوباش به شهادت رسیدند اما برای نسل جدید بیان نشده است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس بیان کرد: دوران رژیم شاه زنان در رشتههای ورزشی تنها چهار گردنآویز داشتند اما در دوران پس از انقلاب بیش از پنج هزار گردنآویز در رقابتهای مختلف کسب کردند؛ وقتی اینها تبیین نمیشود رسانههای وابسته به دشمن خود را دلسوز زن ایرانی جا میزنند، در حالی که زنان کشور خودشان فاقد شناسنامه، حق رانندگی و حق رای هستند و آنها را به چشم وسیلهای برای لذت مردان میبینند.
وی اضافه کرد: امروز تصویر یا آثار مکتوب و فیلمی از الگوها و قهرمانان واقعی کشور برای نسل جدید به نمایش درنمیآید و وقتی از آنها نگوییم، دشمنان افراد معلوم الحالی مانند مسیح علینژاد، علی کریمی و برخی دیگر را به عنوان الگو جا میزنند و چنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند، اگر ما برای جوانانمان روایت درست را ارایه ندهیم، دشمنان برایشان روایت خود را مطرح میکنند.
سردار اهوازیان اظهار کرد: زمانی که در دنیا ویروس کرونا شیوع پیدا کرد، بسیاری کشورها آن را تبدیل به فرصت کردند اما برخی از مسئولان آن را به تهدید تبدیل کردند؛ در حالی که کشور سه سال در حالت تعطیلی قرار داشت و از تجمعهای دینی و مذهبی جلوگیری میشد، والدین فرزندانشان را با گوشیهای هوشمند در فضای مجازی رها کردند تا توسط دشمنان تحت تاثیر قرار بگیرند.
وی عنوان کرد: پس از اینکه دورهای از نظر فرهنگی جا ماندیم، دشمن از جمله در قالب اغتشاشها جنگ فریب به راه انداخت و برخی با دادن آدرسهای غلط عوامل حاکم شدن شرایط کنونی در کشور را مبرا و عدهای دیگر که برای مقابله با آنها برخاستند را مقصر معرفی کردند.
همرزم شهید سلیمانی گفت: نوجوانان و جوانان هر دوره نیاز به الگو دارند و باید برای نسل جدید از الگوهای حقیقی میگفتیم اما در این زمینه کوتاهی صورت گرفت؛ باید جوانهایمان را دریابیم و در گزینشها تجدیدنظر کنیم، زیرا برخی سختگیریها موجب شده است تا بعضی جوانان از ریل خارج شوند.
وی افزود: ایران امروز اقتدار دارد و به واسطه تجهیزات و تسلیحات نظامی ساخت داخل مانند ناوهای جنگی، توپهای لیزری، موشکهای کوتاهبرد و میانبرد و پهپادهای شناسایی و جنگی دشمنان حرفی برای گفتن ندارد.
سردار اهوازیان تصریح کرد: امروز در بیرون مشکلی نداریم و مشکل با موریانههای داخلی است که به عنوان افرادی غافل یا عوامل نفوذ در بخشهای مختلف کارشکنی میکنند که باید با آنها مقابله شود؛ برخی مسئولان پیشین هم که با فراموش کردن ارزشها و خروج از ریل انقلاب درگیر مسائل اقتصادی، رانت و فساد شدند، عاملان مشکلات کنونی کشور هستند.
وی تاکید کرد: برخی از افراد مسالهدار در داخل و برخی در خارج از کشور اشک تمساح میریزند که در واقع همین افراد با عملکردشان جوانان ما را ناامید کردند اما با توطئهها علیه نظام و انقلاب همراهی میکنند که در این شرایط وظیفه داریم حقایق را نسل جدید بگوییم و آنها را درست راهنمایی کنیم.
این فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: سردار شهید سلیمانی از جمله این الگوها است که نه به عنوان یک فرمانده که به عنوان برادری بزرگتر خیلی چیزها به نیروها و همرزمانش آموخت؛ او که لهیب شهادت در چهرهاش زبانه میکشید، فراغش داغی بر دل رهبر معظم انقلاب و مردم گذاشت که به تنهایی به اندازه داغ تمام شهدا بود.
وی بیان کرد: شهادت سردار سلیمانی به عنوان نارنجکی فرهنگی ترکش انفجارش موجب محول الحول و الاحوال بود که پس از آن واقعه حتی دیگر خنده بر لب رهبر معظم انقلاب مشاهده نشد اما او یک فرمانده، زاهد و پارسای مادرزاد نبود، بلکه در مکتب همین شهدا تربیت شد.
سردار اهوازیان یادآور شد: شهید سلیمانی که در زمینه ورزشهای باستانی فعالیت داشت، پس از مدتی کار در هتل و اداره آب کرمان به عنوان یک جوان رشید بهروز همزمان با آغاز جنگ برای دفاع از کشور به سوسنگرد رفت و چندی بعد به عضویت سپاه سوسنگرد درآمد و سپس فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله شد.
وی عنوان کرد: شهید سلیمانی با وجود اینکه از سال ۷۶ فرمانده نیروی قدس سپاه شد، از نظر شخصیتی رفتارش نسبت به گذشته هیچ تغییری نداشت و همان حاج قاسم قدیم بود؛ او حتی در جنگ با داعش و در شرایطی دشوار مانند زمان محاصره بوکمال از سوی تروریستها همانند یک رزمنده بود، با این تفاوت که خودش در جلو حرکت میکرد و سایرین را پشت سرش فرا میخواند.
این همرزم شهید سلیمانی بیان کرد: حاج قاسم شهید را موذن جامعه میدانست، اولین کسی بود که دست و پای والدین شهدا را بوسید و این پیام را به سایرین داد که احترام به والدین و یادگاران شهدا همانند ادای احترام به امام زمان (عج) واجب است و نباید در این زمینه کمفروشی کرد.
وی با تاکید بر اینکه امروزه به برگزاری مراسمی مانند یادوارههای شهدا بیش از پیش نیاز داریم، گفت: رفتار شهید سلیمانی چنان بود که میلیونها نفر از اقشار مختلف مرد و زن، پیر و جوان، مسلمان و مسیحی برای تشییع پیکرش در نقاط مختلف کشور حضور یافتند که جزو مراسم کمنظیر در تاریخ بود.
سردار اهوازیان با اشاره به اینکه پیام شهدا را به جامعه و بهویژه به نسل جوان نرساندیم، اظهار کرد: پیام شهید سلیمانی مشابه وصیتنامه سایر شهدا این است که عاقبت بخیری در گرو چنگ زدن به ریسمان ولایت است، کل ایران حرم است و باید مراقب باشیم تا حرم آسیب نبیند و ولیفقیه زمان ما تنهاست و باید یاریش دهیم.
فرماندار آستارا نیز در این آیین گفت: همچنان در چهل و چهارمین سال انقلاب و در بحبوحه مسائل و مشکلات سیاسی و منطقهای یاد شهدا برای همه عزیز است و موجب میشود به خودمان تلنگری بزنیم.
عنایت رضاییپور افزود: ما وارثان جوانانی هستیم که برای دفاع از حریم و حرم، مرز و بوم، ایجاد امنیت و نظم و انضباط در کشور جان خود را در کف دستشان گرفتند و برای دفاع جانانه اقدام کردند؛ چنان که بفرموده آن امام همامی که این انقلاب را بنیان گذاشت، شهدا شمع محفل تاریخ بشریت هستند.
وی در مورد جایگاه شهید و شهادت بیان کرد: بنابر حدیثی قدسی هر که خدا را طلب کند، خدا را مییابد و هر که او را بیابد، او را میشناسد و آنکه خدا را شناخت، محبتش را به دل میگیرد و آنکه محبت به دل گرفت، عاشق میشود؛آن دم که بنده ناچیز عاشق حق تعالی گشت، خدا نیز عاشق او میشود و آنکه خدا عاشقش شود را میکشد، آنکه خدا او را کشت خون بهایش خداست.
فرماندار آستارا اضافه کرد: بنابر گفته امام راحل محرم و صفر اسلام را زنده نگه داشته است اما این محرم و صفر چه دارد جز یادگاری از خون خدا و این خون خداست که اسلام را زنده نگه داشته است.
وی عنوان کرد: آستارا خاستگاه شهیدانی بزرگ، جوان و انقلابی است که با هدف دفاع از سرزمین، حریم و حرم خودشان سر از پا نشناختند و در این عرصه حضور پیدا کردند، خدا هم عاشقشان شد و با خودش برد و خون بهای آنها خداست.
مردم آستارا ۱۶۷ شهید گلگون کفن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تقدیم کردهاند.
شهرستان آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در منتهی الیه غرب استان گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
نظر شما