۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۵
کد خبرنگار: 937
کد خبر: 85056712
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هفت هزار سند و تجهیزات موزه‌ای در موزه علوم اردبیل رونمایی شد

اردبیل - ایرنا - همزمان با هفتمین سالروز افتتاح موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی، از بیش از هفت هزار سند، تجهیزات و موارد اهدایی به موزه در سال ۱۴۰۱ رونمایی شد.

به گزارش ایرنا از دانشگاه محقق اردبیلی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم رونمایی از این اسناد گفت: موزه تاریخ علوم با هدف گردآوری اسناد و تجهیزات علمی طی سال‌های اخیر در دانشگاه محقق اردبیلی تاسیس شده است و در این مدت افتخارات زیادی برای دانشگاه کسب کرده است.

اسماعیل چمنی با اشاره به نمایش افتخارات علمی جامعه دانشگاهی استان در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: مشارکت نخبگان، پزشکان و خانواده‌ها به ویژه خانواده‌های اردبیلی مقیم خارج از کشور در تجهیز این موزه ستودنی است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی یادآورشد: با توجه به حجم بالای تجهیزات و اشیای موجود در این موزه تلاش می‌کنیم تا فضای فیزیکی موزه دانشگاه را توسعه دهیم.

حجت‌الاسلام عبدالله حسنی ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم در این آیین موزه دانشگاه را به نوعی سند دانشگاه عنوان کرد و افزود: ضروری است اساتید دانشگاهی در راستای اهدای اسناد، یادبودها و تجهیزات آموزشی و پژوهشی تاریخی به این موزه مشارکت داشته باشند.

وی با اشاره به کسب رتبه‌های مختلف توسط موزه تاریخ علوم دانشگاه خواستار توسعه فضای فیزیکی آن جهت ارائه بهتر آثار موزه‌ای به بازدیدکنندگان شد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: این موزه هفت سال پیاپی به عنوان موزه برتر کشور از سوی کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) انتخاب شده و توانسته برنده جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران شود.

محمد انوار با اشاره به عضویت موزه تاریخ علوم دانشگاه در کمیته موزه‌ها و مجموعه‌های دانشگاهی (یومک) افزود: این موزه دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوده و عضو کارگروه موزه‌های دانشگاهی این مجموعه است.

وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از هفت هزار سند، تجهیزات و اشیای موزه‌ای به موزه تاریخ علوم دانشگاه اهدا شده است، ادامه داد: این موارد شامل ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه دیجیتال، یک هزار و ۸۰۰ برگ سند، یک هزار و ۷۰۰ برگ نگاتیو و عکس، ۴۵۰ جلد کتاب، ۴۰۰ نسخه روزنامه و مجله، ۱۷۰ دستگاه و تجهیزات، ۵۵ تندیس و یادبود، ۲۵ شیت نقشه و ۱۱۲ مورد سایر آثار است.

به گفته رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی این اشیا توسط ۶۳ فرد حقیقی، نهاد، موسسه و واحد داخل و خارج کشور به موزه تاریخ علوم دانشگاه اهدا شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha