۲۴ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۵۸
کد خبر: 85057230
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

خمین دومین تولید کننده فروسیلیسیم ۳۰ هزار تنی در کشور+فیلم

خمین - ایرنا - مدیرعامل شرکت فروسیلیسیم خمین گفت: این شهرستان با تولید ۳۰ هزار تن فروسیلیسیم در سال دومین تولید کننده این محصول در کشور است.

«حسن حمزه» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مرحله نخست فروسیلیسیم خمین در سال ۱۳۹۶ با ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن در سال و چهار هزار تن میکروسیلیکا بهره‌برداری شد.

مدیرعامل شرکت فروسیلیسیم خمین اظهار کرد: عملیات اجرایی مرحله دوم این واحد با ظرفیت تولید ۱۸ هزار تن در سال ، اردیبهشت پارسال آغاز و هم اکنون آماده بهره‌برداری است.

حمزه با اشاره به اینکه مرحله دوم فروسیلیسیم صادرات محور است، گفت: افزایش بیش از ۲ برابری در تولید و سود خالص برای سال ۱۴۰۲ در این واحد صنعتی هدف‌گذاری شده است.

وی، سرمایه گذاری فروسیلیسیم خمین را ۱۸ هزار میلیارد ریال بیان کرد و افزود: بهره‌برداری از مرحله دوم این واحد تولیدی برای ۱۲۶ نفر اشتغال مستقیم و برای ۵۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد می کند.

حمزه توضیح داد: فروسیلیسیم توانسته برای ۲۷۶ نفر فرصت اشتغال ایجاد کند و ۹۵ درصد از نیروی انسانی مشغول به کار در این واحد صنعتی از جوانان بومی خمین هستند.

مدیرعامل شرکت فروسیلیسیم خمین توضیح داد: بهره‌برداری از مرحله دوم این واحد صنعتی تولید و درآمد را ۱۵۰ درصد افزایش خواهد داد و ۱۳ میلیون دلار درآمد ارزی برای سال آینده پیش بینی می شود.

حمزه با اشاره به اینکه صادرات ۴۰ درصد از محصولات این واحد تولیدی هدف‌گذاری شده است، یادآور شد: حدود سه هزار و ۶۰۰ تن معادل ۴۱ درصد از محصولات مرحله نخست فروسیلیسیم خمین پارسال به کشورهای مختلف صادر شد.

وی تاکید کرد: فروسیلیسیم خمین به عنوان دومین تولید کننده فروآلیاژ در استان مرکزی، ظرفیت بزرگی برای رونق اقتصادی ،اشتغال و توسعه زادگاه امام راحل است.

فروسیلیسیم آمیژانی است از آهن و سیلیسیم که از طریق حرارت دادن ، احیا ء و ذوب سنگ آهن و سیلیس (کوارتز) توسط کربن ، عمدتا در کورههای قوس الکتریکی تولید می شود.

نسبت ترکیبی آن عمدتا از ۱۰ تا ۹۰ درصد سیلیسیم و بقیه آهن است. در همین حال عناصرناخالصی نظیر منگنز،کرم فسفر، گوگرد و آلومینیم در مقادیر کمتر از ۵/۰ درصد در فروسیلیس می توانند حضور داشته باشند، کربن به عنوان ناخالصی (ناخواسته) و همچنین به عنوان عنصر سوم در انواع فروسیلیس ها حضور دارد.

بزرگ ترین مصرف کنندگان فروسیلیسیم کشور، کارخانه های فولادسازی هستند که نزدیک به ۳۸ هزار تن از کل فروسیلیس مصرفی در سال را به خود اختصاص داده اند. ریخته گری ها (مانند شرکت ریختگری پولادیر) نیز مصرف کننده این ماده هستند که با احتساب مصرف فولادسازان، کل مصرف کشور به حدود ۵۰ هزار تن می رسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha