به گزارش خبرنگار ایرنا، «علی شعبانی» روز سهشنبه در رزمایش ستاد سفرهای نوروزی کرمانشاه در بوستان شرقی افزود: شهرداری کرمانشاه نیز سه نقطه را در شهر برای اسکان مسافران در فضای باز در نظر گرفته و سالنهای ورزشی هم آمادگی این را دارند که در صورت بارندگی امکان اقامت مسافرین در آنها وجود داشته باشد.
سرپرست معاونت سیاسی و انتظامی استانداری کرمانشاه همچنین اعلام کرد: ستاد اجرایی خدمات سفر استان تاکنون بیش از ۵۰ جلسه برگزار کرده که تمام ۴۱ مصوبه این جلسات به مرحله اجرایی رسیده است.
وی از مجموعه تلاشها و همکاریهای همه دستگاههای اجرایی استان قدردانی کرد و گفت: امروز با اجرای مانور امداد و نجات میزان آمادگی دستگاههای خدمات رسان استان را به نمایش گذاشتیم.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: در خانواده هایی در این سرزمین بزرگ شدهایم ک همیشه بهترین داشتههای ما برای مهمان بوده است.
«داریوش فرمانی» با بیان اینکه فضای پیش آمده استان و دیار ما آماده میزبانی مسافران نوروزی است، افزود: همه این سالها تلاش کردیم که بتوانیم بیشترین مسافر و گردشگر را به استان جذب کنیم.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ خیلی افراد تلاش کردند که مردم ما شاد نباشند و نشاط و امید را از جامعه ما بگیرند و الان نیز در تلاشند که شادی و نشاط را از چهارشنبه سوری بگیرند، ولی مردم ما فرصت نوروز و این سنت حسنه را با صله رحم و سفر رفتن گرامی میدارند.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۲۵ هزار ۴۵ کیلومتر مربع، یک و نیم درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما