به گزارش ایرنا، شهردار سنندج در این آیین اظهار کرد: دیدگاه شهرداری و شورا در کنار توجه به ورزشهای قهرمانی، محله محور کردن ورزش در سطح شهر است که در این راستا برنامههای مختلفی در دستور کار قرار گرفته است.
سید انور رشیدی با اشاره به برنامهریزی شهرداری سنندج برای ایجاد گذرهای ورزشی، گفت: هشت ایستگاه و گذر ورزشی در سطح شهر براساس جمعیت و بهره مندی از سرانههای ورزشی طراحی شده است.
وی اضافه کرد: در راستای ایجاد این گذرهای ورزشی با هشت مربی تفاهم نامه و قرار داد بسته شده است و براساس برنامهریزی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری سنندج، این ایستگاههای ورزشی اوایل سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
شهردار سنندج عنوان کرد: مسائل فرهنگی و ورزشی در احداث پارک هایی که قبلا در سطح شهر احداث می شد کمتر مورد توجه قرار میگرفت ولی تیم مدیریت شهری با همراهی و همدلی اعضای شوار در این دوره به عنوان مولفههای مهم به آن پرداخته است.
وی توجه به مناطق منفصل شهری در توسعه فضاهای ورزشی و فرهنگی را از اولویت های مهم شهرداری سنندج دانست و افزود: توزیع عادلانه خدمات رفاهی، ورزشی و فرهنگی با تعریف برنامه های مختلف در دستور کار قرار گرفته است و در همین راستا چندین زمین چمن مصنوعی در نواحی منفصل شهری نایسر، ننله، حسن آباد و غیره در حال احداث و تکمیل است.
شهردار سنندج ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در پارک آشتی، پارک دگران و سایر پارک های سطح شهر به ویژه در نواحی منفصل شهری، گذرگاه های ورزشی احداث خواهد شد.
لزوم توجه به توسعه ورزش در حاشیه شهر
فرماندار سنندج نیز در این آیین با تاکید بر اینکه پرداختن به مقوله ورزش در حاشیه شهر سنندج در گذشته مورد غفلت قرار گرفته بود، گفت: اقدامات ارزشمندی توسط مجموعه مدیریت شهری در این دوره در توسعه فضاهای ورزشی در نواحی منفصل شهری نایسر با بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت صورت گرفته که قابل تقدیر است.
حسن عسکری افزود: تجربه نشان داده است پرداختن به ورزش و برنامههای فرهنگی در حاشیه شهر نقش مهمی در مقابله با آسیبهای اجتماعی دارد از این رو باید از تمام ظرفیتها در این حوزه بهره بگیریم.
حمایت شورا و شهرداری از سرمایهگذاری در حوزه ورزش
رییس شورای شهر سنندج نیز در این آیین با بیان اینکه برگزاری جشنوارههای ورزشی در کنار ایجاد شور و نشاط، بستر ارزشمندی برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای ورزشی خواهد بود، گفت: در شهرستان سنندج استعدادهای فرهنگی و ورزشی زیادی داریم که باید شناسایی شوند و در راستای تقویت و توسعه آنها تلاش کنیم.
فرهاد میمنتآبادی با بیان اینکه استان کردستان و شهر سنندج کانون و محل تربیت ورزشکاران قهرمانی است که برای این استان و کشور نام آور بوده اند، افزود: ضمن حفظ جایگاه قهرمانی باید سعی کنیم زمینه تقویت آن را بیش از پیش در جامعه به ویژه در بین نسل جوان فراهم سازیم.
وی افزود: تقویت امکانات و زیرساخت های ورزشی نیاز به حمایت بخش خصوصی دارد شورا و شهرداری سنندج از سرمایه گذارانی که در این حوزه ورود پیدا می کنند حمایت خواهد کرد.
مسابقات محلات سنندج در چهار رشته ورزشی شامل ۲ رشته دارت و کارته مختص بانوان و رشته های فوتسال، تنیس روی میز، دارت و کارته ویژه آقایان برگزار شد.
نظر شما