استان‌ها بر اجرای طرح کالابرگ الکترونیک نظارت مستمر داشته باشند

تهران- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور مقام‌ها و مسئولان استان‌ها در سراسر کشور خواست بر روند اجرای طرح کالا برگ الکترونیک نظارت مستمر و دقیق داشته باشند.

به گزارش ایرنا، محسن کوشش تبار روز سه شنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان و اجرای طرح کالا برگ الکترونیک گفت: ضروری است مصوبات در ارتباط با این طرح به صورت کامل اجرایی شده و مقام های محلی با برگزاری جلسات هماهنگی اجرای این مهم را به جد پیگیری و رصد کنند.

در این نشست که نمایندگانی از وزارت تعاون، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، اتاق اصناف و برخی از مسئولان مرتبط با اجرای کالا برگ الکترونیکی از شرکت امیدپی و بانک سپه به صورت حضوری و معاونان اقتصادی استانداری های سراسر کشور و فرمانداران به صورت مجازی مشارکت داشتند، آخرین روند اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در سراسر کشور و اجرای هوشمندسازی یارانه آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت.

معاون وزیر کشور در ارتباط با بروز برخی مشکلات نظیر پوشش کامل استقرار تجهیزات مورد نیاز برای اجرای طرح مزبور در روستاها در اولین فرصت ممکن و قبلا از تعطیلات نوروزی تاکید کرد: بر اساس اعلام مسئولان اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی، تاکنون ۲۳ هزار فروشگاه به خصوص فروشگاه های زنجیزه ای مشارکت کننده در آن به تجهیزات بارکدخوان این طرح تجهیز شده و با حمایت های لازم از شرکت متولی قرار است مابقی فروشگاهها به خصوص در مناطق روستایی نیز به این دستگاهها تجهیز شوند.

گزارشهای موجود حاکی از آن است که از زمان اجرای کشور طرح کالابرگ الکترونیکی به جای یارانه نقدی، روند تمایل مردم به خصوص در استانهای سیستان و بلوچستان، تهران و قزوین رشد صعودی داشته و تاکنون ۷۲ هزار و ۵۰ خانوار با اعتباری معادل ۴۰ میلیارد تومان از آن بهره مند شده اند که با توسعه آن به مناطق روستایی این آمار گسترش خواهد یافت.

در ادامه این نشست نیز موضوع هوشمندسازی آرد و نان که از امروز فاز اجرایی مرحله سوم آن در استانهای مختلف کشور عملی شده است، از سوی شرکت کنندگان حضور و مجازی مورد گفت و گو و تبادل نظر قرار گرفت.

براساس اعلام محمد حسن جلالی مدیر کل سهمیه بندی آرد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اجرای هوشمندسازی آرد و نان در کشور در سال جاری نه تنها مصرف افزایش نیافته بلکه تاکنون ۴ درصد در میزان مصرف صنف و صنعت آرد در مقایسه با سال قبل کاهش ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک بودن تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان و افزایش سفرهای نوروزی برای ۲۰ استان در سراسر کشور نیز سهمیه آرد مازاد در نظر گرفته شده است تا مشکلی در این ایام ایجاد نشود که این افزایش در سالهای قبل فقط در ۸ استان زائر و مسافر پذیر نظیر خراسان رضوی و شمالی افزایش می یافت.

جلالی تصریح کرد: در اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان با نانوایی‌های متخلف برخورد خواهد شد و اگر میزان تراکنش‌های مالی نانوایی‌ها بیش از سهمیه آرد دریافتی آنها باشد، سهمیه آرد آنان قطع شده و به تعزیرات معرفی می‌شوند.

کوشش تبار معاون اقتصادی وزیر کشور نیز در این ارتباط تصریح کرد: مقامهای و مسئولان استانی و محلی در سراسر کشور لازم است بر روند اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان نظارت داشته باشند تا بتوانیم بر اساس آمارهای دقیق روند امور را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به این که آمارها از منابع مختلف اخذ شده و با هم مقایسه می شوند، خاطر نشان کرد، لازم است تا مقامهای محلی در تهیه گزارشها دقت لازم را به عمل آورند چرا که تصمیمات کلان کشوری در این زمینه بر اساس گزارش های مزبور و مقایسه آنان با هم اتخاذ می شود و در غیراینصورت نمی توانیم به هدف طرح که کاهش مصرف است، نائل شویم.

در این نشست نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران نیز خاطر نشان کرد: اجرای خوب و دقیق طرح مزبور می تواند رضایتمندی طرف های مختلف اعم از دولت، مصرف کنندگان و نانوایی ها را در پی داشته باشد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha