به گزارش ایرنا؛ سردار «علیاکبر جاویدان» روز چهارشنبه در جریان بازدید استاندار کرمانشاه از قرارگاه انتظامی امام علی (ع) اظهار داشت: ماموران پلیس با همراهی نیروهای سپاه و بسیج در سطح شهر و کنار مردم برای تامین امنیت آن ها حضور پیدا کردند.
وی افزود: پلیس بارها اعلام کرده که نه تنها مخالف شادی و برپایی رسوم و آئین سنتی نیست بلکه در کنار مردم حضور دارد تا آن ها بتوانند در امنیت و آرامش کامل به شادی و اجرای سنت ها بپردازند.
سردار جاویدان تصریح کرد: پلیس همواره خود را در شادی مردم شریک دانسته و تلاش کرده فضای امنی ایجاد کند تا خانواده ها در مناسبت های مختلف مانند چهارشنبه پایان سال ساعات خوبی را تجربه کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تاکید کرد: در عین حال مراقبیم عده ای به بهانه شادی ، مزاحمتی برای خانواده ها و مردم ایجاد نکنند و در روزهای پایانی سال باعث نشوند با اقدامی نسنجیده خانواده هایی داغدار و یا گرفتار شوند.
وی تصریح کرد: دشمنان روی ایامی مانند چهارشنبه پایان سال تمرکز می کنند تا به بهانه های مختلف مشکل ساز شده و شادی مردم را خراب کنند اما خوشبختانه هوشیاری پلیس و دیگر نیروهای نظامی و امنیتی این اجازه را از آن ها گرفته است.
سردار جاویدان در پایان از همراهی خوب مردم با نیروهای پلیس و عمل به توصیه های ارائه شده قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه با رعایت دستورالعمل ها از سوی مردم و حضور همکاران مراسم چهارشنبه پایان سال با خوبی برگزار و خوشبختانه مورد امنیتی و اتفاق نگران کننده ای نداشتیم.
مصدومیت ۱۶۹ نفر براثر حوادث چهارشنبه آخر سال در استان کرمانشاه
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: تعداد کل مصدومان آیین چهارشنبه سوری استان تا ساعت هشت صبح چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۶۹ نفر است که از این تعداد ۱۲۸ نفر سرپایی در بیمارستان درمان شدند و ۴۱ نفر هم بستری هستند.
«حامد بهرامیان» افزود: ۲ نفر از مصدومین دچار قطع عضو شدند و ۶۴ نفر هم آسیب چشمی و مابقی دچار سوختگی شدند.
وی افزود: در مراسم چهارشنبه سوری امسال ۱۱۶ نفر در کرمانشاه، در هر یک از شهرستانهای هرسین و سنقرو کلیایی ۲ نفر، هریک شهرستانهای صحنه، کنگاور، اسلام آبادغرب و قصرشیرین هشت نفر، ۶ نفر در جوانرود، چهار نفر در سرپلذهاب و در هریک از شهرستانهای روانسر، پاوه، و دالاهو هم یک نفر مصدوم شدند.
در مراسم چهارشنبه سوری سال گذشته ۱۲۵ نفر در استان کرمانشاه مصدوم شدند که ۴۴ نفر نسبت به مصدومان امسال کمتر است.
قلعهسفیدی، مدیر حوادث و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته آمار مصدومان ترومایی و صدمه به دست بیشتر بود عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ نیز صدمات چشمی بیشتر بود و امسال تعداد آن باز هم افزایش یافته است.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در ۲۵ بیمارستان دارد.
نظر شما